Referenser år 2018

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2018.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

VALPKURS de Luxe, november-december:

Catrin m Lockie: Det känns bra att få en bra start med sin nya valp.Det är härligt att ha några ess i ärmen inför kommande år. Jag och min valp har lärt oss mycket och haft roligt.

Sarah m Allie: Johan är fantastisk att gå kurs hos. Det blir individanpassad fast att det är en hel grupp. Han motiverar verkligen en till att göra sitt bästa! Det här var varken den första eller sista gången jag går kurs hos Johan.

Nu när jag har gått denna utredning känner jag att vi har kommit ett steg närmare till det som det ska vara. Mindre hopp och bitande, så nu kan vi snart gå en vardagslydnadskurs :-) och träffa andra hundar :-).


Lina m Rikki, november-december.

LYDNADSKURS special, november-december:

Jane m Kita: Ser till att alla får sitt, ingen görs till stjärna och på något sätt lyckas vi alltid.

Jessica m Hobbe: Lösningsbaserat lärande när det är som bäst! Ger en glad och lycklig hund!

Per m Maya: Väldigt givande för både mig och Maya.

Lotta m Lakris: Vi kör hit med glädje - oavsett väder - alltid!

Maria m Stina: Både Stina och jag har jätteroligt på Johans kurser. Vi stortrivs och lär oss mycket. Stina fungerar jättefint i vardagen också.

Mia m Jack: Fantastiskt upplägg, fantastiska övningar, fantastisk tränare och fantastiska kurskamrater! Vi har utvecklats enormt mycket under denna kurs. TACK!

SPÅRKURS, oktober-december:

Anna m Dottie: Johan har skapat ett hundparadis där både hundar och förare trivs och utvecklas utifrån sin nivå. Vi har gått många spårkurser hos Johan nu och lär oss hela tiden nytt och utvecklas.

Jens m Majken: Jag har nog knappt sett Majken så lycklig som när hon stolt promenerar tillbaka efter ett lyckat spår!

Maya m Bella: Bra träning för både hund och förare. Anpassat efter hundens behov med fokus på det positiva hos varje hund.

Maria m Stina: Det är alltid fantastiskt att gå på kurs hos Johan. Stina blir jätteglad och jobbar fint. Vi har lärt oss mycket om spår! Det blir alltid jätteroligt när man är hos Johan.

Kerstin m Charlie: Det känns alltid positivt att ge sig av till kursen oavsett väder och vind.

SPÅRKURS, oktober-december:

Margit m Frida: Bästa sättet att använda lördagsförmiddagen på. Alltid roligt och lärorikt. Bra gruppdynamik och Johan är bra på att utveckla hund och matte/husse.

Susanne m Nelson: Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag kommer att fortsätta med detta så länge som jag är hundägare. Ger otroligt mycket på alla plan.

Birgitte m Vivan o Siri: Lärorikt och roligt för mig och hundarna! Kul att följa hundens utveckling under kompetent ledning.

Maria m Mischa o Lucas: I betyg får Johan guldstjärna, för här tränar jag och pojkarna gärna.

PÅBYGGNADSKURS i vardagslydnad, oktober-december:

Susanne m Viggo: Såg fram emot att komma hit. Ser utvecklingen hos hunden. Hunden gillade att vara här.

Josefine m Zera: Väldigt bra bemötande samt roliga och utmanande övningar när tempot blir lite högre.

Chatarina m Daisy: Superkul för både människa och hund! En dag i veckan att se fram emot!  :-)

Vita m Leo: Mycket lärorikt. Bra upplevelse för både mig och min hund. Jag går gärna fler kurser för att det är så roligt och jag har verkligen sett resultat.

SPÅRKURS, oktober-december:

Katarina m Felix: Jag trodde jag skulle gå en spårkurs med min hund. Men vi fick båda så mycket mer. En upplevelse och vänner för livet!

Eva m Ludde: Det har varit så roligt här. Och det känns som att hundarna har gjort otroliga framsteg.

Ingegerd m Sune: Både Sune och jag älskar att spåra - intensivt, glädjefyllt och livgivande. På det hela så skapar Hundinsikt i Skåne glädje och ro i själen!

Carina m Iza: Utan överdrift - bland det roligaste jag gjort! Jag lånar hund för att kunna gå på Johans kurs, fungerar jättebra.

Anki m Rizzla: Alltid mysigt att komma hit med sin hund.

Det kunde inte varit bättre! Vi återkommer på fler kurser.


Lena m Ville, november-december.

NYBÖRJARKURS i vardagslydnad, oktober-november:

Johan m Atlas: Stor kunskap om olika raser. Bra träningsställe. Roliga och varierande övningar.

Margaretha m Bella: Ingen slump varför Bella och jag återkommer år efter år. Även en 9-årig hund har mycket att lära hos Hundinsikt i Skåne!

Jemina m Sigge: Johan ser både hund och ägare där de är och boostar bådas självförtroende! Vi utvecklas båda två och får en allt finare relation. Jag kommer tillbaka!

Rita m Ally: Närvarande, situationsanpassad och pedagogisk träning med mycket värme och humor. Mycket bra och gedigen hundkompetens som vilar på vetenskaplig grund.

Essie m Jussi: Alltid lika spännande och förväntansfullt att åka hit - och alltid är vi lika nöjda och belåtna med kursen när vi åker. Kul, tryggt, kompetent - och vad vi lärt oss! Tack!

FORTSÄTTNINGSKURS i vardagslydnad, september-november:

Maria m Stina: Det är fantastiskt roligt att träna hund hos Johan. Han har glädje, energi och kunskap som både hunden och jag får ta del av.

Jane m Kita: Gick denna kurs för andra gången men blev ändå fullproppad med tips och nya idéer.

Lotta m Lakris: Jag och min hund är alltid helnöjda när vi kör härifrån. Vi har båda alltid lärt oss något nytt och ANVÄNDBART!

Per m Maya: Jättebra med både praktik och teori. Jag är jättenöjd!

Mia m Jack: De välplanerade lektionerna, upplägget, övningarna och Johans helt otroliga hundkompetens gör att vi aldrig vill sluta kursa hos Johan. Både hund och matte älskar detta!

Det var alltid lika roligt att träffa Johan och ta del av hans kompetens. Vi rekommenderar honom varmt. Prisvärt!


Jeanette o Stanley, september-oktober.

Det viktigaste är att jag får verktygen för att kunna träna hemma. Det fick jag på ett bra sätt. En annan viktig del är att hunden trivs med träningen och det fick Johan Naala att göra.


Mats o Naala, september-oktober.

SPÅRKURS, augusti-oktober:

Jeanette m Glänta: Detta är bästa dagen på veckan. Jag märker att Glänta uppskattar att få stå i centrum. Johan är så positiv i sitt bemötande och det är vi otroligt tacksamma för :-).

Rita m Ally: Toppklass! Med ett positivt och belönande bemötande. Hundar och förare växer i spårförtroende och som team.

Mia m Jack: Välplanerat, välorganiserat samt fantastiskt kul och utvecklande. Otrolig hundkompetens. Och pricken över i:et, fikan efteråt :-)!

Anna m Dottie: Dottie och jag har gått många spårkurser hos Johan på Hundinsikt i Skåne och vi lär oss och utvecklas hela tiden. Extra plus för det individuella upplägget och förmågan att lyfta hundens spårkapacitet och motivation utifrån var den står här och nu.

Kerstin m Charlie: Börjar nu på tredje omgången spår - talar för sig själv.

SÖKKURS, augusti-oktober:

Malin o Markus m Dido: Trevlig kurs där man jobbar med energi, glädje och positiv motivation.

Ida m Vega: Johan på Hundinsikt i Skåne är mycket bra på alla sätt - trevlig, kompetent och superbra kursupplägg. Min hund älskar att komma hit och blir helt utmattad efteråt, mycket bra betyg!

Sara m Tia: Att få komma ut och träna sök hos Johan har varit himla roligt och givande. Vi hoppas kunna komma tillbaka snart så Tia och jag får lära oss mer.

Erik m Yxa: Bra utveckling och kul träning. Bra fokus på både förare och hund.

Maria m Stina: Det är alltid roligt att gå kurs hos Johan. Stina och jag är så nöjda och lär oss nytt hela tiden.

Chatarina m Bod: Härlig miljö och härlig sammanhållning :-)!

SPÅRKURS, augusti-oktober:

Birgitte m Vivan o Siri: Absolut inspirerande och roligt! Peppat både mig och hundarna.

Christina o Anders m Sixten: För oss är lördagsförmiddagen veckans höjdpunkt. När jag hämtar stövlarna hemma, då vet Sixten att det är hans dag!

Susanne m Nelson: Plus för den sociala samvaron, det gemensamma hundintresset och inte minst en utvecklande aktivitet för både hund och förare. En kanonkombination som bara ger mersmak.

Maria m Mischa o Lucas: Lördagsförmiddagen är den bästa på hela veckan - för både mig och mina pojkar.

VALPKURS de Luxe, augusti-oktober:

Håkan m Nalle: Kombinationen Teori - Praktik!

Katharina m Zigge: Trevlig och kunnig kursledare. Fantastisk miljö! Bra övningar som ger mig som hundägare en god kontakt och kontroll över min hund.

Lena m Ville: Jag har gått hundkurser med denna hund och tidigare hundar. Hundinsikt i Skåne är med råge den bästa. Proffsigt!

Max m Vilda: Jag tycker det var både lärorikt och trevligt. Enkla övningar baserade på positiv påverkan som man kan göra var och när som helst.

Stefan m Fanny: Mycket bra upplägg med praktik och teori. Johan tar sig tid åt alla även om det kan ta extra tid.

SPÅRKURS, augusti-oktober:

Margit m Frida: Säger väl allt att vi redan är anmälda till vår 4:e spårkurs!

Annika m Rizzla: Alltid trevligt! Hundarna älskar det. Johan har utvecklat strategi och upplägg sen tidigare spårkurser (jag har gått flera gånger tidigare).

Carina m Iza: Vill du lära dig att spåra tillsammans med din hund är Hundinsikt i Skåne det rätta stället! Fantastiskt vacker miljö vilket ger en fin upplevelse för både dig och din hund.

Gro m Albert: En rolig kurs med mycket glädje!

Maria m Eija: Tydligt och pedagogiskt upplägg som ger verktyg att träna vidare.

Ingegerd m Sune: Har upplevt enorm glädje med min hund samt med de andra hundarna och mattarna. Hela miljön här hos Johan, andas positiv anda och glädje!!!

NYBÖRJARKURS i vardagslydnad, augusti-oktober:

Vita o Magnus m Leo: Mycket lärorikt, en upplevelse för både mig och min hund. Har fått en början på en väldigt bra kontakt mellan mig och min hund.

Lenita m Elton: Hundträning och teori i grupp, kombinerat med individuella uppgifter och träningar i perfekt miljö.

Eva-Lena m Bolt: Mycket kompetent och duktig instruktör. Många fina idéer och tips att träna hunden på ett roligt och uppskattat sätt, både för matte och hund.

Susanne m Viggo: Trevligt bemötande. Hunden gillar att vara här.

Chatarina m Daisy: Riktigt genuin kärlek och kunskap om hundar!

Johanna o Patrik m Diesel: Anpassar träningen efter hundens och ägarens förutsättningar oavsett storlek på grupp. Bra övningar och man får snabbt bättre kontakt med sin hund.

Äntligen någon som utgår från hundens perspektiv och gör hundträning begriplig och framgångsrik. Vi är otroligt nöjda med Johans hjälp och kan varmt rekommendera honom. Vi kommer att fortsätta hos Johan!


Erik o Maria m Maia o Ella, september-oktober.

Vi blir så motiverade att träna vidare efter varje tillfälle att vi längtar tillbaka. Många givande tips för fokus, motivation och framförallt GLÄDJE!


Jeanette m Glänta, juli-september.

HUNDMÖTESKURS augusti-september:

Birgitte m Vivan: Jag upplevde att Johan såg mig och Vivan som vi är (där vi "faktiskt" befinner oss) och hanterar oss utifrån det (individuellt).

Mikaela m Leah: Det var jättebra! Jag lärde mig mycket som går att använda i många olika situationer.

Marie o Wilma m Bosse: Glad och positiv mot både hund och ägare. Mycket feedback så att man lär sig hantera hunden. Tack för en mycket bra kurs!

Åsa o Mikael m Dixie: Vi har fått tips att hantera de jobbiga situationerna vid hundmöten. Tack!

Mycket givande och rolig träning med snabba resultat. Johan inspirerar med ett positivt och coachande förhållningssätt när man tränar sin hund vilket gör det så mycket roligare.


Filippa, Vesna, Maja o Sebastian m Kanel, augusti-september.

Lärorik helhetsutbildning för både hund och ägare. Effektiva, snabba och humana metoder som ger resultat.


Mikael o Mona m Tesla, augusti-september.

Att träna här har gett oss en helt annan hund!


Bengt o Carina m Pero, juni-september.

Pia:

Jag och min kompis delade på 4 h privatträning och det hjälpte mig att ta min träning med hunden till en ny nivå.

Kerstin:

Man blir alltid på gott humör när man kommer hit!


Pia m Ville och Kerstin m Charlie, juni-augusti.

- Trygghet

- Förtroende

- Positivt

Jan o Gro m Albert, juni-juli.

NYBÖRJAR- o VALPKURS maj-juli:

Moa m Bailey: Det har varit en rolig och lärorik kurs som gett snabba resultat!

Oscar o Per m Maya: Johan är mycket kunnig om allt vad gäller hund samt glad och positiv. Teoridelen är väldigt intressant och givande. Fikan är kanon!

Christian o Erika m Siri: Vi vill  varmt rekommendera Johan och Hundinsikt i Skåne till dig som är hundägare! Johan har en stor teoretisk och praktisk hundkompetens som gjort oss trygga genom kursen och i vår relation med vår hund. Dessutom är Johan alltid trevlig och har mycket välplanerade träningspass. TACK!

Man kan inte läsa sig till hur man ska hantera sin hund, man behöver praktisk vägledning. Och de metoder vi fick var klara och tydliga. Det var dessutom roligt!

Åsa o Per m Kojo, juni-juli.

SPÅRKURS maj-juli:

Kerstin m Charlie: Jag upplevde denna kurs som den bästa jag har gått med Charlie. Den var rolig och man är delaktig tillsammans med de andra deltagarna.

Anna m Dottie: Johan har skapat ett hundparadis där både två- och fyrbenta trivs. Vi har gått många spårkurser här nu och vi lär oss hela tiden nytt och utvecklas. Söndagens spårträff är en av veckans höjdpunkter!

Jeanette m Glänta: Vi kände oss väldigt välkomna. Jag och Glänta har utvecklats otroligt mycket under dessa 8 tillfällen. Massor av tips har vi fått med oss om fortsatt träning.

Mia m Jack: Detta borde alla göra med sina hundar. Hundarna fullkomligt älskar det och det är så kul att se deras glädje, utveckling och hur fantastiskt duktiga de blir. Detta är något för ALLA hundar!

Rita m Ally: Jag vill lyfta fram det positiva och proffsiga ledarskapet, bemötandet och djupa kunskapen om hundarna.

Torbjörn m Otto: Lärorikt för mig - jätteroligt för min hund!

SÖKKURS maj-juli:

Malin m Dido: Jättetrevlig träning för hundar och förare. Positiv atmosfär och man går från träningen med ett leende.

Erik m Yxa: Vet inte om jag eller hunden hade roligast!

Ida m Vega: Det är ett väldigt pedagogiskt upplägg på kursen. Kursen passar alla hundar och förare oavsett tidigare erfarenhet då all träning individanpassas. Johan är mycket kompetent och trevlig så jag kan varmt rekommendera Hundinsikt i Skåne.

Maria m Stina: Stina och jag har gått många spårkurser hos Johan som har varit fantastiskt roliga. Nu ville jag prova något nytt. Sökkursen har varit lika roligt. Johan är fantastisk!

SPÅRKURS maj-juli:

Birgitte m Vivan: På Hundinsikt i Skåne känner jag mig välkommen och trygg. Jag möts av ett engagemang med fokus på att vi ska ha roligt tillsammans.

Åsa m Buster: Spårträningen är varierande och motiverande för både hund och förare. Buster och jag har fortsatt att utvecklas på ett positivt sätt.

Maria m Mischa o Lucas: 

Det finns en speciell hundinstruktör.

Han älskar hundar - som sig bör.

Han tränar hundarna många,

i Skrävlinge dagarna långa,

och kommer att göra så tills han dör.

PÅBYGGNADSKURS vardagslydnad maj-juli:

Lotta m Lakris: En otroligt givande kurs med en mycket hund- och människokännande instruktör. Kan varmt rekommenderas!

Jane m Kita: Sååå nöjd!

Yvonne m Otis: Mycket bra med personlig feedback så man vet vad man ska göra bättre.

Jessica m Hobbe: Stort engagemang i varje hund. En tydlig röd tråd genom alla kurser - oavsett om det är spår, sök eller lydnad.

Maria m Stina: Det är en perfekt start på veckan med hundträning. Jag ser alltid fram emot kursdagarna och det är alltid lika roligt. Både Stina och jag stortrivs och träningen ger resultat.

Ann-Charlotte m Pumba: Ja, som vanligt återkommer Pumba och jag till ny kurs till hösten för vi behöver absolut input.

Vi önskar vi hade hittat Johan tidigare. Johan har haft en mycket stor inverkan i vår träning med vår högenergirika 1 åriga hund genom att bygga upp vår hunds självförtroende och hans förmåga att klara andra hundar. Vi rekommenderar Johan starkt!

Emelie m Gråskägg, juni-juli.

HUNDMÖTESKURS april-maj:

Peter o Viveca m Selma: Tydliga instruktioner. Bra verktyg för egen träning.

Emelie m Gråskägg: Kursen var helt fokuserad på hundens behov. Johan har ett lugnt sätt med svåra hundar för att hjälpa dem att bli träningsbara.

Susanne m Viggo: Avslappnat, fokus på oss. Ekipaget kan jobba i en nära bubbla.

Martina m Platon: Johan är mycket tydlig och kompetent som möter mig och min hund på vår "nivå". Därför återkommer jag om och om igen.

Johnny o Annika m Rizzla: Att synas oavsett problem och hur långt man kommit med sin hund.

Gro o Jan m Gizmo: Engagerad och uppmuntrande. Lärt mig att läsa min hund bättre och därför gett mig och min hund större självförtroende.

Väldigt roligt och ger resultat!

Marie m Toppen, april-maj.

FORTSÄTTNINGKURS vardagslydnad mars-maj:

Lotta m Lakris: Jag kommer till kursen i ur och skur och kör alltid härifrån med ett glatt humör och en nöjd hund.

Jessica m Hobbe: Individbaserad hundträning. Jobbar alltid med hunden - inte emot. Mycket lösningsinriktad träning. Hunden slipper misslyckas - självförtroende på topp :-)!

Jane m Kita: Johan ger alltid en förklaring till övningen så man förstår hur hunden tänker/uppfattar saker och ting.

Mia m Jack: Fantastiskt engamenang, mycket väl förberedda träningar, lycka och glädje för både matte och hund. Vi är givna nästa kurs igen!

Maria m Stina: Det är alltid jätteroligt att gå på kurs hos Johan. Jag har lärt mig mycket. Johan har stort tålamod och vi människor får lika mycket beröm av honom som han lär att vi ska ge till hundarna.

SPÅRKURS mars-maj:

Torbjörn m Otto: Kul både för mig och min hund. Bra träningsmarker. Bra med snäll attityd mot hunden.

Anna m Dottie: Både Dottie och jag älskar våra spårsöndagar hos Johan. Det är lätt att trivas här och efter många spårkurser känner jag att vi fortfarande lär oss nytt och utvecklas.

Dessiré m Marwin: Bästa spårkursen man kan tänka sig - oavsett om du har siktet inställt på att sysselsätta din hund i vardagen eller tävla i framtiden. Individanpassad hundträning på högsta nivå i en grupp där Johan har en fantastisk förmåga att skapa harmoni.

Maria m Stina: Det är roligt, avkopplande att gå kurs hos Johan. Han gör så att alla hundar och förare trivs och utvecklas.

Eva m Keeva: Fantastiskt bemötande mot både hundar och dess förare. Individanpassat och liten grupp vilket gjorde träningen effektiv. Både jag och Keeva har stormtrivts.

Calle m Lakris: Ett gott bemötande för både hund och ägare.

SÖKKURS mars-maj:

Essie m Jussi: Både Jussi och jag kände samma spänning och entusiasm inför resan ut till Hundinsikt i Skåne. Och vi har aldrig blivit besvikna! Kursen har stärkt Jussi och han har växt - även inför mig!

Margaretha m Bella: Både Bella (nu 9 år, 4 år vid första kurstillfället) och jag är mycket nöjda med Hundinsikt i Skåne och återkommer. Glädje och framåtskridande för Bella och bra motion för matte. Trevlig stämning!

Sofie m Zack: Superkul grupp att arbeta med. Det är så kul att se hur hundarna utvecklas.

SPÅRKURS mars-maj:

Margit m Frida: Vår andra spårkurs och vi kommer gå fler! Lärt känna min hund ännu bättre och fått bättre relation. Vi har roligt ihop och Johan är fantastisk på att utveckla alla - hund som matte/husse!

Åsa m Buster: Spårkursen har bjudit på varierande spår och mycket god support av Johan. Buster och jag har fortsatt att utvecklas.

Maria m Lucas o Mischa: Efter fyra års spårträning här så skulle vi vilja påstå att vi uppenbarligen trivs.

VALPKURS Light mars-maj:

Eva-Lena m Bolt: Mycket bra kursledare med många tips och idéer till oss. Förklarar på ett mycket positivt sätt och alltid ett glatt humör. Synd att kursen tog slut så så fort. Tack för en riktigt härlig kurs!

Marie m Storm: Alltid tydliga instruktioner och mycket bra förklarat om teorin bakom och  även framåt.

Karin m Selma: Vi fick - Bra redskap i vardagen!

Elin m Maja: Tack för ett personligt bemötande för både mig och min hund som hjälpt mig i relationen med min hund.

Bild saknas

Jag kände mig väldigt trygg som ovan kursdeltagare med Johans lugna och trygga bemötande av mig och Freya. För mig betydde det mycket att Johan själv har erfarenhet och förståelse av gatuhundar eftersom Freya är en f.d. gatuhund. Mycket nöjd och tacksam för den hjälp jag och Freya har fått.

Linda m Freya

PÅBYGGNADSKURS Vardagslydnad mars-april:

Klara m Chelsea: Superbra kurs med suverän individanpassning även om alla hundar var väldigt olika. Chelsea och jag har utvecklats massor under kursen och ser fram emot nästa!

Karin m Jackson: Hundarna och ägarna tycker det är superkul!

Jaqueline m Loke: Lugn, tydlig och anpassad hundträning. Kursen har gjort mig och min hund mer samspelta och det är kul att ha hund igen!

Enbart bra! Jag var faktiskt orolig för hur det skulle gå första gången. Det blev över förväntan, bara positivt. Jag trodde ett tag att jag kunde allt eftersom jag haft schäfer sedan 1973.

Kurt m Tacco, mars-april

Vi har fått verktyg för en energisk hund av Johan. Tack för ett jättebra paket!

Kerstin o Johan m Tango, mars-april

NYBÖRJARKURS Vardagslydnad mars-april:

Thomas m Sigge: Det har varit ett sant nöje. Johan inger förtroende och utstrålar vänlighet. Sigge och jag tackar för all hjälp!

Patrik o Marina m Nelly: Vi kan bara rekommendera att gå på kurs hos Johan om man vill uppleva en lärare med hög kunskap, pedagogisk metodik, som är empatisk och med en modern syn på samarbetet med hund.

Anna m Gordon: Hundinsikt är just vad namnet betyder - Insikt i hundens beteende men också ett mycket bra bemötande av ägarna och deras beteende med hunden. Inlärningsmetodiken bygger på både trygga och arbetsvilliga/roade hundar och ägare. Kan varmt rekommenderas!!!

Sarah m Thea: Mycket användbara övningar man kan göra med sin hund. Både jag och Thea tyckte alltid det var kul att komma hit! Vi är mycket nöjda!!!

Anna m Konrad: Vi har lärt oss massor av saker! Vi återkommer gärna till Hundinsikt i Skåne!

Åsa m Zappi (ej med på bild): Toppenkurs! Mycket lärorikt för matte/husse. Bra träning för hunden. Alltid positiv stämning,

Det var mycket trevligt och lärorikt att träna hos Johan. Vi fick mycket bra övningar även på papper. Vi har redan fått fin kontakt med Elsa. Möten med andra hundar går bättre och bättre. Kan varmt rekommendera Johan!

Christina o Lars m Elsa, mars-april år 2018

Det enda jag ångrar i kontakten med Johan (Hundinsikt i Skåne) är att jag inte gjorde det tidigare! Jag har fått en helt annan kontakt med min hund. Imponerad och tacksam!

Marie m Tim, mars-april år 2018

SPÅRKURS söndagar januari-mars:

Niklas m Rocky: Johans förmåga att organisera startordningen är imponerande. Hur han gör är för mig en gåta, men det blir alltid rätt.

Maria m Stina: Det är roligt, avkopplande och lärorikt att gå kurs hos Johan. Både Stina och jag känner oss mycket nöjda varje gång.

Anna m Dottie: Jag har spårat hos Johan i N. Skrävlinge i flera år nu och tycker hela tiden att vi lär oss mer. Hundinsikt i Skåne är ett litet hundparadis och spårträningen är en av veckans absoluta höjdpunkter.

Marie m Toppen: Lugnt och metodiskt lärande utvecklar ekipagen individuellt.

Corinna m Figge: Bra bemötande mot både hund, förare och gentemot hela gruppen. Bra respons utan värderingar om rätt eller fel.

Dessiré m Marwin: En mycket givande spårkurs som jag varmt skulle rekommendera till andra hundägare. Har längtat till varje söndag dessa åtta veckor!

SPÅRKURS lördagar januari-mars:

Martina m Platon: Hunden sätts som individ i centrum, samtidigt som hundägarna också blir mycket väl omhändertagna - imponerande!

Åsa m Buster: Roliga och varierande spår som är anpassat till hundens nivå och utveckling.

Susanne m Nelson: Utvecklande, kul och avkopplande.

Margit m Frida: Roligt att jobba tillsammans med hunden. Vi har fått bättre relation! Johan är en fantastisk människa som ser både hund och matte/husse. Vi kommer gå fler kurser och rekommenderar Johan varmt!

Maria m Lucas o Mischa: Att man efter 4 års spårträning kan lära sig mer och utvecklas bevisar bara hur bra upplägget och hundinstruktören är. Bästa sättet att spendera sina lördagsförmiddagar!

Johan är väldigt pedagogisk, tänker på hundens bästa och visar tydligt med ens egen hund hur man ska utföra uppgiften.

Kristina m Jack, januari-mars år 2018

Privatlektioner i avskild miljö där vi fick fokusera helt på vår hund. Vår hund har under kort tid utvecklats på ett fantastiskt sätt och blivit tryggare och mer fokuserad.

Peter o Jeanette m Flash, januari år 2018

Jag skulle vilja råda andra att anlita Hundinsikt i Skåne. Här finns många olika kurser.

Sonja m Fia, januari år 2018

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne