Referenser år 2021

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2021.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

SPÅRKURS onsdagar, mars-april:

Karin m Sigge: Roligt! Lärorikt! Givande! Vill ha mer!

Helen m Leya: En mycket rolig och utvecklande kurs!

Greger m Bill: Jag har gått kursen flera gånger med samma gäng. Roligt och lärorikt med bra diskussioner och alla gör stora framsteg med hjälp av Johans handledning.

Martina m Platon: Inlyssnande av varje enskilt ekipage. Johan har unik förmåga att se alla deltagare.

Eva o Thommy m Ville: Som vanligt bra vägledning och inspiration.

Hög kompetens på utbildningen - mycket trevligt bemötande - stor förändring på hundens beteende under kursens tid.


Jerzy o Joanna m Lilo, mars-april.

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Ola m Stina: Johan har ett trevligt bemötande mot hundar och människor samt en bra filosofi för hundägande som han förmedlar på ett trevligt sätt.

Dan m Tania: Bra på att anpassa träningen efter min hunds behov.

Annie m Juno: Johan ser verkligen till varje hunds förutsättningar och potential - och lockar även fram det bästa hos hundens ägare!

Caroline m Rhea: Fantastiskt roligt att gå kurs hos Johan på HiS. Varje kurstillfälle bjöd på utmaningar på en perfekt nivå för både mig och min hund. Stort tack!

Annika m Freja: Tryggt, kompetent och roligt! Utvecklande för hund och människa.

Emily m Boo: En fantastisk träningsupplevelse för både hund och människa - tack och vi ses igen.

Svante m Staffan (ej på bild): En välorganiserad utbildning som ger dig god insikt av att äga och hantera hund!

Jag och Abbe är väldigt glada att vi kontaktade Johan och kommer att kontakta Johan igen. Nu har vi lite att jobba med först 😊. TACK!


Erik m Abbe, februari-april.

Det har varit både lärorikt och berikande att få ta del av Johans kompetens. Jag har lärt mig mycket och kan nu förstå min hund bättre.


Anna m Cissi, februari-mars.

SPÅRKURS lördagar januari-mars:

Margit m Frida: Att vi fortsätter säger väl allt?! Rolig grupp och vi utvecklas.

Birgitte m Siri o Vivan: Härlig omväxlande terräng. Effektiv träning under mycket kompetent och engagerad ledning. Utvecklande för mig och mina hundar.

Anna m Oskar: Mindfulness i hundform. Meditation med sin hund. Goda skratt och så mycket må-så-bra varje gång vi kör hem. Att det är så mycket att lära sig och så mycket glädje i att spåra, det visste jag inte :-).

Vår hemma-hos träning var bra och lätt att förstå. Vi hade nog inte klarat av att gå på en kurs.


Ingela o Per-Ola m Herman, februari.

En riktigt må bra upplevelse för både hund och hundförare. Mycket kompetent och trevligt bemötande - känner 100% förtroende.


Lisa m Finn, februari.

VALPKURS de Luxe, november-januari:

Marie m Rhea: Johan är "Hundklok" och visar ett stort engagemang. Fantastisk kurs! Rekommenderas.

Anna m Oskar: Både min hund och jag stormtrivs. Vi älskar miljön och att möta samma grupp. Johan är fantastisk med hundar. Man får mycket individuell hjälp.

Janna m Kerstin: Vi kan varmt rekommendera Johan och HiS - otroligt kompetent och empatisk tränare.

Linda m Flo: Härlig miljö att träna i. Ingen fråga känns för dum. Bra med fokus på kontaktövningar då det är en valpkurs.

Emelie m Rozzo: Johan lär ut ett trevligt och nytänkande sätt att arbeta med hundar som skapar glada och träningsmotiverade hundar och hundägare. Jag har fått med mig otroligt mycket kunskap som överträffade mina förväntningar.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne