Vardagslydnad special

Vardagslydnad special (nivå 4):


  • Vardagslydnad special kombineras med Fortsättningskurs (nivå 3+4) startar kl. 19.15 - 20.45 torsdagen 7 mars år 2024. För mer info se flik Fortsättning vardagslydnadVälkommen med Anmälan. Fullt!


Max antal deltagare 8 st. Läs mer nedan under rubriken Innehåll.


Förkunskaper: Genomförd Fortsättningskurs vardagslydnad på Hundinsikt i Skåne. Ni måste ha nått nivå att både du och din hund kan hantera högre störningsnivåer. För deltagande krävs godkännande från HiS.


Skicka er anmälan genom att fylla i era uppgifter under fliken Anmälan.


För mer information, välkommen att kontakta mig på hundinsiktiskane@gmail.com eller ring 0709-787373. Varmt välkomna!Pris endast 4650 SEK!!!

Varmt välkomna!

Min 4 deltagare vid kursstart. HiS äger rätten att ställa in kursen vid för få antal deltagare. Givetvis krediteras inbetald kursavgift. Alla priser inkl. moms.

Vardagslydnadskursen special är på 8 tillfällen 1 gång per vecka. Varje tillfälle är 1 x 90 min. och består av praktik ute.

Max antal deltagare 8 st.

Innehåll

Praktik:

- Träna hundmöten lösa.

- Gruppträning med hundarna lösa.

- Förbudsträning/brytträning på ett positivt sätt.

- Fortsatt fokus på kontakt med din hund

- Fortsatt fokus på leken

- Inkallningsövningar med olika störningar.

- Sitt, ligg, stanna

- Sitt och ligg kvar med andra hundar plus andra störningar

- Hopp

- Spontankontakt

- Lösträning innan- och utanför inhägnad.

- Ev. "Bruksstegen" - balansövning.

- Störningsträning på hög nivå i många av övningarna.

- Samt om det är något speciellt du vill ha hjälp med så kan du styra detta till tillfällen då vi jobbar en och en med hundarna.


Vi fortsätter praktiken från där vi slutade Fortsättningskursen men vi vänjer hundarna vid att vilja följa oss även när det händer ytterligare fler saker runt omkring. Fortsatt fokus på att jobba med kontakten mellan dig och din hund även om det sker andra saker runt omkring oss. Många av övningar sker med hundarna lösa när de är mogna för detta och hundarna jobbar mycket nära varandra. Men om hunden och du inte är mogen än så sker övningen i koppel.


Fokus på de praktiska övningarna är att de ska fungera i er vardag. Jag jobbar med positiv förstärkning som inlärningsmetodik.

Skicka er anmälan eller föranmälan genom att fylla i era uppgifter under fliken Anmälan. Vid frågor är ni välkomna att maila till hundinsiktiskane@gmail.com eller ring 0709-787373.Alla hundar, stora som små, är varmt välkomna!


För er egen skull så rekommenderar jag att era hundar är vaccinerade. Se gärna över detta före kursstart.


Vi ses!

Johan

Hundinsikt i Skåne