Referenser år 2024

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2024.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

Spårkurs lördagar, maj-juli:

Mats o Carina m Bodil: Alltid trevligt att komma på kursen med väldigt trevliga kursdeltagare. Roligt och stimulerande på alla sätt.

Anna m Oskar o Sune: Nu kommer den värsta tiden. Vi börjar inte förrän 24 augusti igen. Min semester varje lördag kommer dröja många veckor nu. Thailand, Mallorca, Kreta..., det är inget mot att spåra i Norra Skrävlinge hos Johan på HiS.

Birgitte m Vivan: Här tränar du individanpassat utifrån dina och hundens förutsättningar. Efter avslutat spår får du en kort bedömning och därefter blir det en noggrann genomgång vid fikat. Fin omväxlande terräng efter årstiderna. Snyggt och välskött överallt!

Anna m Dottie: Individanpassad träning i fin miljö med trevlig grupp och väldigt bra instruktör - kan det bli bättre? Vi trivs väldigt bra här och tycker det är en av veckans höjdpunkter!

Susanne m Nalle: Hunden älskar lördagsmorgonen och så även matte. Det ger mycket på alla plan - det sociala, mentala och fysiska 😊.

Spårkurs onsdagar, maj-juli:

Birthe m Edit: Känns tryggt att jag lär "RÄTT" - samt att hunden och dess välbefinnande står i centrum.

Karin m Sigge: Alltid både lärorikt och kul för både Sigge och mig att gå på kurs hos Johan!

Isabelle m Louie: Jag har gått ett par kurser nu, både i grupp och individuellt. Det är alltid lika lärorikt, intressant och trevligt.

Nybörjarkurs i vardagslydnad (nivå 1), maj-juli:

Ingrid m Flisan: Positivt med enskild feedback efter "varje" övning. Övningarna är användbara i vardagen. Alla frågor/funderingar togs på allvar.

Rebecca m Nyx: Väldigt lärorik kurs som på ett mjukt och roligt sätt stärkt bandet mellan mig och min hund.

Viola o Maria m Korint: En rolig och lärorik kurs som hjälper hundar och människor att förstå varandra och arbeta tillsammans. Dessutom väldigt gott bemötande från kunnig lärare.

Eva m Ebba: Mycket pedagogiskt upplägg. Lugnt och behagligt bemötande. Kul och lärorikt!

Påbyggnadskurs i vardagslydnad (nivå 2), maj-juli:

Marie m Rhea: Rhea och jag är så nöjda och återkommer gärna. Vi har lärt oss så mycket.

Monica o Amanda m Hollie: Vi har fått med oss många bra övningar och verktyg samtidigt som vi har haft roligt på vägen.

Maria o Martin m Gunnar: Här får du övningar som stärker kommunikationen med din hund. Du får personlig vägledning efter övningarna. Många övningar som du fortsätter öva på hemma och som repeteras under kursen. Väldigt bra kurs! Belöningsbaserad inlärning.

Madelene m Elsie: HiS är en trygg plats att utvecklas på med fint stöd och pepp av Johan för att arbeta vidare på egen hand tillsammans med sin hund. Aldrig dömande utan fokus på det som fungerar!

Anna-Lena m Adele: Man har möjlighet att komma hit i förväg och rasta/varva ner hunden och att det hålls bra avstånd.

Valpkurs de Luxe, maj-juli:

Anna o Sixten m Kerstin: Valpkurs "de Luxe" är verkligen vad det är - på alla sätt! Mycket professionell instruktör, genomtänkt upplägg och fint bemötande. Toppenbra start för en valp. Vi har lärt oss massor!

Maria o Magnus m Majken: Roliga och peppande övningar och pass som anpassas efter individen (hund och människa). Johan är positiv, kunnig, hjälpsam och glad. Vi är jättenöjda med kursen!

Spårkurs måndagar, maj-juli:

Madelene m Elsie: Känns alltid roligt att komma till kurs, lättsamt och bra med individuell feedback som man kan arbeta vidare med. Johan är positiv och tydlig - det uppskattas av hund och förare.

Marie m Iris: Mycket trevligt och fin natur. Jag kände mig väldigt trygg med Iris. Trevlig grupp dessutom!

Eva m Kaxe: Måndagar och spårkurs är en dag vi ser fram emot. Kaxe älskar att spåra. En bra och utvecklande kurs för både mig och Kaxe. Mycket humor och bra feedback från Johan vid genomgången av spåren.

Ingegerd m Walle: Personspår hos Johan = veckans höjdpunkt för hund och människa. Härlig nosaktivitet för hunden och mentalt välbefinnande på Johans fina spårmarker för människan!

Joakim m Figo: Bra kurs i trevlig miljö.

Annika m Flisan: Allting ska bli så bra som möjligt - och det blev det!

Hundmöteskurs, maj-juni:

Dan m Morgan: Behaglig miljö för mig och hunden. Lugnt och behärskat. Saker fick ta den tid det behövdes. Prisvärt!

Erik m Elf: Personanpassad gruppträning där hunden bemöts som en individ och träning anpassas därefter.

Lena m Rover: Jag har gått på ett par andra kurser med Morgan - denna kurs var helt klart den bästa! Både när det gäller träningen och bemötande.

Mats o Carina m Bodil: En kurs hos HiS är rolig, givande och med trevliga kurskamrater.

Maria m Bluey: Genomtänkt upplägg av träningstillfällen, professionellt och icke dömande bemötande så det kändes tryggt.

Anders m Astrid: Proffsigt och bra engagemang i varje enskild deltagare. Mycket kunnig som instruktör!

Sittande:

Pia m Kida: En kurs som ger dig verktyg på riktigt, för att lösa problematiken med din hund. Allmän kurs men på individbasis. Med beröm godkänd!

Maria m Tesla: Jag upplevde kursen som väldigt lärorik med många bra och konkreta övningar - som också är användbara.

Brukslydnad Appellklass, mars-maj:

Helen m Leya: Mycket kul och utmanande att träna brukslydnad hos Johan.

Kerstin m Scott: Alltid positiv träning. Jag kör hem med nya tips.

Malena m Freja: Lugna, metodiska och positiva övningar som hundarna tycker är roliga!

Greger m Bill: Rolig kurs och alla deltagarna gjorde tydliga framsteg vid varje tillfälle. Mycket bra handledning av Johan. Man får värdefulla individuella råd efter varje övning.

Nybörjarkurs i vardagslydnad, april-maj:

David m Gino: Mycket positiv upplevelse för både husse och matte men framför allt hunden. Det har varit enormt lärorikt för hela familjen.

Mikael m Sigge: Det är alltid trevligt att komma hit. Mycket lärorikt!

Anette m Flinga: Stort engagemang från Johans sida. Tydlig teoretisk förankring som bas. Johan är bra på att lära ut med givande övningar.

Personsökkurs, mars-maj:

Jessica m Sam: Lösningsfokuserad träning när den är som bäst. Både hund och förare lämnar träningen med en bra känsla varje gång 😊.

Kerstin m Scott: Alltid trevligt!

Anders m Zappa: Bra träningspass med lagom stegrad svårighet utifrån hundens förmåga.

Karin m Essie: Alltid lika givande på HiS och träning tillsammans med Johan. Många goda skratt är pricken över i:et!

Jag blev överraskad att det gick så bra. Jag fick väldigt bra tips och råd, även för fortsatt träning. Kanon!


Tommy m Nova (Irene m Isa), april-maj.

Spårkurs onsdagar, mars-maj:

Helen m Leya: Mycket utvecklande och roligt att gå spårkurs hos Johan.

Greger m Bill: Trots att vi alla gått många kurser tillsammans, ser man fortfarande utveckling av såväl förare som hund. Johan är en formidabel bra tränare!

Birthe m Edit: Hundarna är i centrum - stolt att gå på kurs här!

Karin m Sigge: Alltid roligt och lärorikt att gå på kurs hos Johan. Både Sigge och jag lär oss nytt.

Spårkurs lördagar, mars-maj:

Anna m Oskar o Sune: Johan är totalt fokuserad hela vägen. Lägger ut spår, följer med på varje spår, vi diskuterar spåren på fikan, sedan går vi ut spår till varandra, hundarna spårar en andra gång och vi har en diskussion efter. Vi lär känna varandra, vi lär oss hela tiden något nytt och det blir spår varje lördag. Det är svårt att hitta något mer givande.

Anna m Dottie: Otroligt trevligt och utvecklande för både hund och förare. Johan är bra på att läsa hund och ge tips om hur man kan komma vidare. Vi har tränat längre nu och tycker att detta är en av veckans höjdpunkter.

Birgitte m Vivan: Du lär dig och din hund att spåra från "grunden" utifrån förmåga/förutsättningar. Du får feedback efter avslutat spår och djupare bedömning vid fikan (inne eller ute i trädgården). Vacker välskött miljö, omväxlande spårterräng. Snyggt och välordnat ger trivsel.

Mats m Bodil: Det var första gången vi gick spårkurs och Bodil lärde sig snabbt och tycker det är jättekul. En bra kurs för att stimulera hunden.

Spårkurs måndagar, april-maj:

Greta m Stine: Underbar träningsmiljö! Johan skapar trivsam atmosfär för hund och förare.

Annika m Flisan: Vi får ett behagligt lugn av att få ut energin! Flisan och jag älskar det!

Eva m Kaxe: En rolig och givande kurs. Härligt att se Kaxe i spåret och hur han har utvecklats. Måndagar är toppen tycker både Kaxe och jag.

Fortsättningskurs/Special i vardagslydnad (nivå 3+4), mars-april:

Monika m Blix: Johans förmåga att tillsammans med mig som förare, läsa min hund och hans känsloväg, är suverän.

Lena m Pi: Utan Johan hade jag och Pi inte varit där vi är idag - det är 100% säkert!

Marie m Nyx: Ännu en fantastisk kurs! Nyx och jag är helnöjda.

Marie m Sigge: Trots att vi varit med många gånger nu så är det alltid lika trevligt att komma till Johan på torsdagarna.

Birthe m Edit: Här får både hund och förare ett härligt personligt bemötande. Man "möts" där man befinner sig.

Evelina m Walter: Jag tycker det är ett trevligt bemötande. Bra sammansättning av grupp. Skönt att övningarna anpassas efter ens hund.

Mats o Carina m Bodil: Ännu en rolig och mycket givande kurs. Kombinerad vardagslydnadskurs 3 o 4 - helt perfekt!

Påbyggnadskurs i vardagslydnad (nivå 2), mars-april:

Johnny o Annika m Flisan: Givande! Lärorikt för både hund och förare.

Jessica o Nicolas m Noah: Lugn och pedagogisk instruktör som får hunden att känna sig trygg. Även i gruppträning så kan träningen individanpassas för att hunden ska få så mycket som möjligt ut av kursen.

Corinna m Tova: Väldigt individanpassat utifrån min och hundens förmåga och behov. Jobbar väldigt mycket med kontaktövningar som är grunden till allt. Väldigt bra kompetens och bemötande. Åker alltid härifrån med ett glatt humör och leende på läpparna - både hunden och jag!

Caroline m Buster: Johan är vänlig och tydlig med instruktioner och feedback. Han har mycket god kunskap om hundar.

Maria o Martin m Leia: Johan möter alltid upp glad, entusiastisk och med ett fint bemötande till varje träning. Han ser alla människor och hundar, samt ger personlig och relevant feedback efter varje övning. Toppen!

Amanda m Dexter: Bra övningar med personlig feedback!

Lärorikt! Innehållsrikt på olika lösningar till olika situationer på vad ägaren kan förbättra och som hjälper hundens agerande i olika situationer samt hur båda två påverkar varandra.


Amanda m Dexter, april.

Johan är en tränare med mycket erfarenhet. Han är entusiastisk och gjorde träningen mycket effektiv. Vi, som ägare till hunden, tränades lika mycket som hunden.


Steven o Laura m Dessa, mars-april.

Valpkurs de Luxe, februari - april:

Joel m Tex: Lugnt och sansat. Tryggt under övningarna.

Bengt o Susanna m Uno: Vi deltog tidigare i våras på valpkurs med vår labbevalp och det var en kurs som verkligen fastnade. Det går inte en dag när jag inte tänker, inte bara på själva träningen utan också på Johans förhållningssätt till oss och våra valpar. Han gav oss alla trygga ramar, tydliga instruktioner och coachande konstruktiv feedback. Det skapade arbetsglädje och väckte en fördjupad nyfikenhet hos oss om vår hunds natur och hur vi kan möta vår valp och stärka honom och oss på bästa sätt. Väldigt nöjda är vi och ser fram emot när det blir dags för vardagslydnad.

Elin i David m Gino: Vi längtade till varje gång. Det var så kul och inspirerande att få lyxen att komma till Johan en gång i veckan. När börjar nästa kurs?!?

Teori och praktik varvat i bra kombination. Det har snabbat upp inlärningsprocessen - vi hade inte kommit så här långt på egen hand.


Brita o Anders m Lucas, februari-april.

Spårkurs onsdagar, januari - mars:

Greger m Bill: En mycket trevlig kurs med många utmaningar för hund och matte/husse. Bra handledning av Johan.

Helen m Leya: Mycket roligt och utvecklande att träna spår hos Johan.

Karin m Sigge: Alltid både kul och lärorikt för både mig och Sigge att gå på kurs hos Johan.

Annika m Hera: Rekommenderas verkligen - en superkurs!

Birthe m Edit: Johan följer min hunds utveckling så hon kommer framåt på bästa sätt.

Spårkurs lördagar, januari - mars:

Anna m Oskar o Sune: Spåra är en av de bästa aktiviterna man kan göra med sin hund. Att spåra hos HiS i N. Skrävlinge är höjdpunkten i veckan för mig och mina två hundar. Att komma till "Narnia" varje vecka - det är lyx!

Birgitte m Vivan: Kompetent/engagerad instruktör följer dig i spåret. Du får feedback och vid den gemensamma fikan blir det noggrann analys av din och hundens spårarbete. Du tränar i välskött vacker miljö med omväxlande spårterräng. Allt är välskött här, inom- respektive utomhus!

Anna m Dottie: Vi trivs otroligt bra på HiS i N. Skrävlinge. Här får alla träna utifrån sina förutsättningar och vi som har gått här länge känner att vi fortfarande lär oss mer. Extra plus för den trevliga gruppen!

Suanne m Nelson: Både det hundliga och mänskliga får full påfyllnad på lördagsförmiddagarna. Ett bättre avslut på veckan och början på helgen kan jag inte tänka mig!

Per m Lexy: Tack för fantastiska träningar!

Vi är tacksamma att vi hitta rätt! Livet med Chloe har blivit bättre och roligare för alla.

Happy dog - happy life!


Liv o Ann m Chloe, januari - mars.

Vi är tacksamma för att genom kursen fått mer verktyg men också förståelse för hur vi ska hjälpa Douglas i olika situationer. Vi märker redan att relationen stärkts och vi har fått roligare promenader tillsammans.


Tobbe o Ronja m Douglas, januari-februari.

Kunnig instruktör mot både hund och hundförare. Fick massor av tips och lärdomar med oss hem. Bra träningsområde.


Anna o Jesper m Milo, februari.

Precision i hundträning - tillsammans med en lugn och trevlig samt professionell Johan. Hjärtligt tack från vår Yori!


Ingrida o Marius m Yori, januari-februari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne