Referenser år 2024

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2024.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

Teori och praktik varvat i bra kombination. Det har snabbat upp inlärningsprocessen - vi hade inte kommit så här långt på egen hand.


Brita o Anders m Lucas, februari-april.

Spårkurs onsdagar, januari - mars:

Greger m Bill: En mycket trevlig kurs med många utmaningar för hund och matte/husse. Bra handledning av Johan.

Helen m Leya: Mycket roligt och utvecklande att träna spår hos Johan.

Karin m Sigge: Alltid både kul och lärorikt för både mig och Sigge att gå på kurs hos Johan.

Annika m Hera: Rekommenderas verkligen - en superkurs!

Birthe m Edit: Johan följer min hunds utveckling så hon kommer framåt på bästa sätt.

Spårkurs lördagar, januari - mars:

Anna m Oskar o Sune: Spåra är en av de bästa aktiviterna man kan göra med sin hund. Att spåra hos HiS i N. Skrävlinge är höjdpunkten i veckan för mig och mina två hundar. Att komma till "Narnia" varje vecka - det är lyx!

Birgitte m Vivan: Kompetent/engagerad instruktör följer dig i spåret. Du får feedback och vid den gemensamma fikan blir det noggrann analys av din och hundens spårarbete. Du tränar i välskött vacker miljö med omväxlande spårterräng. Allt är välskött här, inom- respektive utomhus!

Anna m Dottie: Vi trivs otroligt bra på HiS i N. Skrävlinge. Här får alla träna utifrån sina förutsättningar och vi som har gått här länge känner att vi fortfarande lär oss mer. Extra plus för den trevliga gruppen!

Suanne m Nelson: Både det hundliga och mänskliga får full påfyllnad på lördagsförmiddagarna. Ett bättre avslut på veckan och början på helgen kan jag inte tänka mig!

Per m Lexy: Tack för fantastiska träningar!

Vi är tacksamma att vi hitta rätt! Livet med Chloe har blivit bättre och roligare för alla.

Happy dog - happy life!


Liv o Ann m Chloe, januari - mars.

Vi är tacksamma för att genom kursen fått mer verktyg men också förståelse för hur vi ska hjälpa Douglas i olika situationer. Vi märker redan att relationen stärkts och vi har fått roligare promenader tillsammans.


Tobbe o Ronja m Douglas, januari-februari.

Kunnig instruktör mot både hund och hundförare. Fick massor av tips och lärdomar med oss hem. Bra träningsområde.


Anna o Jesper m Milo, februari.

Precision i hundträning - tillsammans med en lugn och trevlig samt professionell Johan. Hjärtligt tack från vår Yori!


Ingrida o Marius m Yori, januari-februari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne