Personspår


Personspår, kombinerad nybörjar, fortsättning, och avancerad spårkurs:


  • Spårkurs lördagar startar lördagen 11 maj kl. 09.00 - ca 13.00. Välkommen med Anmälan.

Fullt!


  • Spårkurs onsdagar startar onsdagen 22 maj kl. 10.00 - ca 14.00. Välkommen med Anmälan. Ingen träning 29/5 och 5/6. Denna kursomgång har reducerat antal tillfällen till 6 onsdagar och därmed reducerad kursavgift = 3.300 SEK.

Endast 1 plats kvar!


  • NYHET! Spårkurs måndagar startar måndagen 6 maj kl. 10.00 - ca 14.00. Välkommen med Anmälan. Endast 1 plats kvar!

Ingen träning 3/6.


Spårkursen är på 8 träningstillfällen. Max antal deltagare 6 st.

Läs mer nedan under rubriken Innehåll.


Nuvarande kursdeltagare har alltid företräde till nästa kursstart. En ny spåromgång startar löpande större delen av året med samma kurstider.


Förkunskaper: Inga.


För mer information, välkommen att kontakta mig på  hundinsiktiskane@gmail.com eller ring 0709-787373. Varmt välkomna!


Helgkursen lördagar pris 4.750 SEK!


Dagkursen måndagar/onsdagar pris 4.400 SEK!


Fika ingår i kursavgiften.


Varmt välkomna!


Min 4 deltagare vid kursstart. HiS äger rätten att ställa in kursen vid för få antal deltagare. Givetvis krediteras inbetald kursavgift. Alla priser inkl. moms.

Innehåll:

Personspårkursen är på 8 tillfällen 1 gång per vecka. Det är endast praktik och vi jobbar med hundarna en och en. I och med att vi jobbar med hundarna helt individuellt så kan vi kombinera i samma kurs nybörjarhundar och rutinerade spårhundar. Fördelen är att vi lär oss mycket av varandra när hundarna är på olika nivåer. Hundarna väntar på sin tur i bilen. Tid c:a 4 h vid full grupp (6 hundar). Hunden jobbar hela tiden i spårlina så det finns inga krav på någon grundlydnad. Vi går igenom varje hunds spår under en gemensam fika som ingår i kursavgiften.

Max antal deltagare 6 st.

Att träna spår är en av de bästa mentala övningar du kan bjuda din hund på. Du behöver inte ha några ambitioner på att tävla med din hund utan bara att ge den mental tillfredsställelse. Förutom att det är väldigt roligt att jobba med sin hund på detta sätt så stimulerar det även till att din och hundens relation blir bättre. När du har lärt dig grunderna så kan du på egen hand lägga spår till din hund. Vill du trots allt lära dig mer och kunna öka svårighetsgraderna för hunden och få den mer rutinerad som spårhund så fortsätter vi utbildningen där vi slutade.


Jag jobbar med positiv förstärkning som inlärningsmetodik. När vi hittat de rätta knapparna så kommer hunden älska att spåra och så även du.

Träningen sker på egen mark hos Hundinsikt i Skåne.

Skicka er anmälan genom att fylla i era uppgifter under fliken Anmälan. Vid frågor är ni välkomna att maila till hundinsiktiskane@gmail.com eller ring 0709-787373.Alla hundar, stora som små, är varmt välkomna!


För er egen skull så rekommenderar jag att era hundar är vaccinerade. Se gärna över detta före kursstart.


Vi ses!

Johan   

Hundinsikt i Skåne

En nöjd Rozzo har levererat i spåret!!!