Referenser år 2023

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2023.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

Spår lördagar, oktober-december:

Birgitte m Vivan: Du får individuellt spår, du tränar under kompetent ledning samt feedback till dig o hunden. Vi utvecklas tillsammans. Vacker och omväxlande terräng, välskött miljö. Du blir väl omhändertagen.

Anna m Oskar/Sune: Lördagar kl. 9-13 är ett eget universum för mig och mina hundar. Det är lite som Narnia - vi går igenom en garderob och kommer till Narnia Skrävlinge, tiden står still och vi träffar samma vänner och lär oss så mycket.

Anna m Dottie: Att gå på kurs hos Johan är roligt och utvecklande. Vi lär oss hela tiden nytt och ser spårlördagarna som en av veckans höjdpunkter.

Per m Lexy: Positiv, hjälpande och glädje för oss båda.

Jag känner mig säkrare och lugnare. Vi har fått verktyg att jobba med och hoppas att vi kan gå vidare utan utfall.


Jenny m Lucas, december.

Valpkurs de Luxe (nivå 1), november-december:

Kjell-Åke m Malte: Mycket lärorik!

Annika o Tova m Malte: Supernöjda med Johan som instruktör. Medför otrolig kunskap samt trygghet vid varje kurstillfälle. Vi har lärt oss mycket under kursen och är tacksamma för det.

Magdalena m Selma: Jag upplevde kursen som välkomnande, positiv och inkluderande. Vi hade roligt med valparna samtidigt som vi fick grundövningar att bygga vidare på.

Amanda o Monica m Hollie: En mycket rolig och givande kurs för både Hollie och oss 😊!

Maria o Martin m Leia: Väldigt inspirerande kurs - gav oss en massa verktyg att jobba med hemma.

Spårkurs onsdagar, oktober-december:

Karin m Sigge: Alltid lika lärorikt och kul att gå på kurs hos Johan - både för Sigge och mig!

Birthe m Edit: Jag och Edit blir glada av vår onsdag tillsammans. Jag känner att min egen kompetens ökar. Edits självförtroende "boostas" på onsdagar.

Essie m Jussi: Att gå på kurs hos Johan är en av veckans höjdpunkter - för såväl mig som för Jussi. TACK!

Helen m Leya: Mycket lärorikt och utvecklande att träna spår hos Johan.

Påbyggnadskurs i vardagslydnad (nivå 2), oktober-december:

Christian m Oden: Jag upplevde kursen som lärorik och intressant. Bra träning för min hund.

Malena m Freja: Kursen är lugn, metodisk och bara positivt hela tiden! Det går bra att anpassa till sin och hundens nivå. Freja och jag har utvecklats mycket!!!

Johnny m Flisan: Johan lägger ner tid på varje individ och ser vad den behöver. Johan förklarar så att man förstår. Trevlig kursledare som gör att man gärna vill gå fler kurser.

Stefan m Jimbo: Rak, tydlig, bra tillrättavisningar och korrigeringar. Man måste öva mycket hemma. Då kommer resultatet att bli bra.

Julia m Kåda: Superstörningsträning som anpassas efter varje individ oavsett nivå på ekipage - applicerbara i såväl vardag som tävling!

Sven-Åke m Hebbe: Johan är mycket kunnig och en driven pedagog som möter både hund och hundförare på bästa sätt. Jag kan verkligen rekommendera Johans kurser!

Valpkurs de Luxe (nivå 1), augusti-september:

Rasmus m Lexi: Johans bemötande mot mig och min hund var över förväntan.

Majken m Eddy: Härlig och trygg miljö där man lär sig praktiska och teoretiska saker. Jag kommer definitivt att gå fler kurser hos Johan.

Annika m Odda: Bra tips och råd - tillämpbara på min hund. Lärde mig mycket om hur hundar kommunicerar och hur jag sak tajma mina kommandon och belöningar:

Ulrika m Mira: Roliga övningar för att skapa kontakt med min hund. Anpassade träningsråd efter den hund man har.

Rita m Minya: Toppklass! Baserar på modern forskning kring hundar., vetenskaplig grund. Mycket glädje och humor!

Caroline m Buster: Positiv inlärning där hundarna trivs och utvecklas.

Ida m Heidi: Johan är otrolig med hundar och även oss ägare. Tacksam för allt vi har lärt oss och tar med oss i framtiden- TACK!

Anna-Lena m Adele: Bra tips som man kan använda i vardagen. Bra med avstånd mellan hundarna. Lagom stor grupp med valpar vilket gjorde att alla hann göra övningarna och få feedback.

Påbyggnadskurs i vardagslydnad (nivå 2), mars-maj:

Lisa m Dante: Bra anpassning till hundens nivå/temperament och en fin miljö.

Anders m Zappa: Jag kommer att fortsätta gå på kurs med Zappa hos Johan på HiS.

Jessica m Sam: Fokus ligger alltid på det som är bra, både hund och förare åker hem med en bra känsla - även de dagar som man inte känt sig på topp.

Mats m Bodil: Jag upplevde kursen som väldigt innehållsrik. Det är jag som blir tränad hur jag ska göra och att se min hund.

Fortsättningskurs i vardagslydnad (nivå 3), mars-maj:

Birthe m Edit: Johan skapar tillit hos förare och självförtroende hos hundarna.

Thomas m Stella: Man blir alltid väl mottagen även om man inte är på rätt nivå den dagen. Johan hjälper till att lyfta både hund och förare.

Spår onsdagar, maj:

Karin m Sigge: Alltid lika kul och lärorikt att gå på kurs hos Johan tycker både Sigge och jag.

Essie m Jussi: Upphör aldrig att förvåna mig att Jussi och jag inte tröttnar - tvärtom är det veckans höjdpunkt mer eller mindre för oss båda. Vi är båda Johans hängivna fans! 😊

Birthe m Edit: Min osäkra hund känns alltid lugn och trygg här - och jag får bra tips hur jag ska hjälpa henne med osäkerheten.

Greger m Bill: Bra träning för hund och husse. Trevligt upplägg och bra handledning. Lär oss ständigt något nytt.

Helen m Leya: Mycket utvecklande och roligt att gå på spårkurs hos Johan. 

Lärorik utbildning där vi kommit vår hund närmare och kan läsa av honom bättre. Kan varmt rekommendera Hundinsikt i Skåne!


Emma o Fredrik m Sam, april-maj.

Tack vare HiS har jag och Mia fått massor med insikt och verktyg till att jobba och träna vår hund. Med alla personliga råd och tips har Åbelix blivit betydligt mer hörsam och lydig. Allt vi lärt oss bidrar till trivsamma promenader och en vardag där vi kan njuta av vår fina hund. Tack Johan!


Mattias m Åbelix, april-maj.

Valpkurs de Luxe (nivå 1), april-maj:

Johnny och Annika m Flisan: Ordning o reda! Bra upplägg! Och Johan ser ALLA! Roligt och nyttigt att valparna får vara med på teorin inomhus.

Kenneth o Anki m Odessa: Johan är mycket bra på att lära ut - kan inte bli bättre!

Maria o Martin m Gunnar: Vi fick med oss många bra övningar som vi tränade på hemma och sen fick träna på igen under kursen. Bra och nyttig teori som hjälpt oss att förstå vår valp bättre.

Christian m Oden: Det var lärorikt. Jag har fått övningar att träna hemma.

Jag kan verkligen rekommendera HiS. Hundinstruktör Johan är mycket kunnig och en mycket bra lärare. Johan har även privata kurser där bara hundägare, hund och Johan ingår - vilket jag nu har genomgått och jag känner mig nu som en mycket mer lugn och säker hundägare.


Karin m Tindra, april-maj.

Nybörjarkurs i vardagslydnad (nivå 1), april-maj:

Anna m Kajsa: Man blir glad och motiverad hos Johan. Hunden är lycklig. Jag kör gärna hit för fler kurser.

Hans m Oden: Här har jag fått lära mig att möte min hund med lugnt agerande. Visa tillit.

Chris m Jacob: Vi är jättenöjda och glada för att vi gjorde det här. Både jag och Jacob har lärt oss massor. Nu är det bara att fortsätta utvecklas tillsammans med verktygen vi fått här.

Per-Gösta m Tilli: Har lärt oss mycket via övningarna. En hund som vi upplevt jobbig har gjort framsteg. Mycket trevligt område att träna i.

Johan har lärt mig och Hasse att gå promenader tillsammans, ej var för sig längre. Nu är vi ett team! Tack 😊!


Fanny m Hasse, mars-maj.

Jättekul för både hunden och mig! Vi har gjort enorma framsteg på kort tid. Både hundens och mitt självfötroende har ökat mycket.


David m Smart, april-maj.

Personsökkurs, mars-maj:

Greger m Bill: Kursen är individualiserad och anpassas för den enskilda hunden/hundföraren. Trevlig stämning i gruppen och man hjälps åt på alla sätt. Bra instruktioner och ledning av Johan.

Jessica o Nicholas m Noah: Johan är en lyhörd och engagerad ledare med ett brinnande genuint intresse för hundar vilket verkligen lyser igenom. Vår hund älskar att komma till sökträningen och har utvecklats enormt!

Mats m Bodil: Mycket trevlig och rolig kurs. Bra kursledare som gör kursen riktigt rolig.

Spårkurs special, april:

Eva m Kaxe: En rolig och bra kurs som både jag och Kaxe såg fram emot att komma till.

Niklas m Walle: Bra upplägg av kursen. Uppgifterna anpassas bra till vår nivå och det kändes som vi utvecklades vid varje träningstillfälle.

Eva m Ludde: Positivt bemötande. Johan är bara så kunnig. Fantastiska spårmarker. Det har verkligen gett både Ludde och mig något som jag hoppas vi kan bygga vidare på.

Spårkurs lördagar, mars-april:

Anna m Dottie: Dottie och jag älskar våra spårlördagar hos Johan på HiS. Träningen anpassas efter varje hund och förare. Trots att vi gått här länge nu känner vi att vi hela tiden fortsätter att utvecklas. Spårlördagarna är en av veckans höjdpunkter.

Birgitte m Vivan: Ska du spåra så gör det hos HiS! Du får följa din egen/hundens utveckling i spåret, kopmpetent feedback och engagerad i just din hunds förmåga. Härligt välskött miljö!

Anna m Oskar o Sune: Här är spåra en gång i veckan att lita på. Endast översvämmad bro och hot om Covid kan stoppa. Vi älskar att spåra och lär oss mer och mer i gott sällskap. Fullständig support! Världsklass!

Lydnadskurs special (nivå 4), mars-april:

Helena m Dina: Mycket bra kurs/er om man vill förbättra vardagslydnaden. Positiv anda genom hela kursen.

Rickard m Vera: Glatt gäng med många skratt blandat med allvar.

Marie m Sigge: Jag och Sigge har gått många kurser hos Johan nu och är alltid lika nöjda. Johans positiva sätt gör att man känner sig trygg och gruppen blir också sammansvetsad. Vi ser alltid fram emot torsdagarna hos Johan.

Mari m Doris: Mycket positiv feed-back som peppar. Även om vi gått många gånger så lär vi oss något nytt varje gång.

Påbyggnadskurs i vardagslydnad (nivå 2), mars-april:

Karin m Nico: Väldigt bra och givande kurs. Många bra övningar som även går att göra i vardagen som har hjälpt oss.

Cecilia m Iris: Alltid roligt att gå på kurs här. Avslappnat men samtidigt strukturerat och utvecklande. Fin miljö!

Evelina m Walter: Jag tycker detta är en trevlig kurs som alla kan vara med på. Johan ger bra möjlighet att anpassa träningen och övningarna till hundens nivå.

Lena m Pi: Vi är så otroligt tacksamma jag och Pi för allt engagemang, roliga stunder samt allt vi båda fått och får lära oss.

Monika m Blix: Att gå på kurs hos Johan är att få en individanpassad nivå i fint samspel med hela gruppen.

Marie m Rhea: Tack för ännu en trevlig och lärorik kurs! Som alltid god vägledning och stor hänsyn till hund och förare.

Spårkurs onsdagar, mars - april:

Greger m Bill: Trevligt gäng som samarbetar bra tillsammans med hundarna. Bra ledning av Johan. Alla återkommer gång på gång till samma kurs!

Helen m Leya: Utvecklande och roligt att gå spårkurs hos Johan.

Annika m Mii: Mycket coaching och individanpassat - i detta fall mot tävling.

Karin m Sigge: Både Sigge och jag lär oss alltid något nytt hos Johan. Tror det är 3:e året på rad nu? Både lärorikt och kul och verkligen individanpassad träning.

Roligt och givande att träna! Jag fick bra tips och övningar som har gett mig en bra kontakt med Kaxe.


Eva m Kaxe, mars-april.

Vi längtar redan till nästa gång. Superkul!

Tack för världens bästa verktygslåda!


Helena m Bozz, mars - april.

SPÅRKURS lördagar, januari-mars:

Anna m Oskar o Sune: Bra för kropp och själ för både hund och människa. Spåra är höjdpunkten på veckan - det är utvecklande på så många sätt. Allt sker i positiv anda, alla är glada och vi får mycket frisk luft.

Birgitte m Vivan: Du får lära dig spår "från grunden". Härlig, välskött och omväxlande terräng. Feedback och noggrann analys efter varje spår. Spårningen sker med uppmärksam och engagerad instruktör - verkligen individanpassat.

Anna m Dottie: Vi stortrivs med träningen här. Det är så bra stämning i gruppen och vi lär oss fortfarande nytt efter alla år. Detta är definitivt en av veckan höjdpunkter!

Per m Lexy: Bästa starten på helgen! Härlig kombination av träning, gemenskap och skratt. Glädjen över att se min hunds iver när det förbereds för avfärd mot kursen ❤️.

Kursen hos Johan har gett oss en mycket bättre förståelse och relation till vår hund. Grundläggande övningar med olika svårighetsgrader som vi blev väl guidade igenom. Detta ger ett lugn och en behaglighet för oss alla tre.


Fanny o Fredric m Levis, januari-mars.

SPÅRKURS onsdagar, januari-mars:

Karin m Sigge: Alltid kul att gå på kurs hos Johan! Sigge och jag lär oss alltid nya saker.

Martina m Platon o Ursus: Jag och vovvarna kommer att sakna onsdagarna.

Essie m Jussi: Veckans höjdpunkt - att få komma ut och jobba tillsammans i en supertrevlig grup och under Johans eminenta ledning! Tack Johan!

Helen m Leya: Mycket roligt och utvecklande att träna spår hos Johan.

Greger m Bill: Samma "sammansvetsade" gäng kurs efter kurs säger allt om hur bra kursen är! Bra handledning av Johan!

Trevligt umgänge, generös med kurstid, fin träningsmiljö och bra skriftliga instruktioner med övningar.


Per-Gösta o Kerstin m Tilli, oktober - januari.

Jag valde att gå privatlektioner med Pako. Det var det bästa för mig och vi fick lära oss i lugn och ro. För Pako var det bäst att jobba mer störningsfritt för han har så lätt för att komma upp i stress. Vi blev ett superpar och jobbade tillsammans. Johan gjorde ett kanonbra jobb med oss. Vi har gått från klarhet till klarhet - tack vare Johan! Miljoner tack - jag är supernöjd!


Lillan m Pako december - januari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne