Privatträning

Privatträning på min träningsanläggning


Många känner att de inte vill träna i grupp eller att de vill få ut maximalt av träningstillfällena. Då är privatträning det självklara valet. Jag får möjlighet att fokusera till 100% på dig och din hund och kan därmed anpassa träningsråden och verktygen optimalt utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar. Om du så vill ha hjälp med att träna din hund i olika vardagssituationer eller att läsa din hund när du tränar tävlingslydnad har ingen betydelse. Det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med. Jag tar mig endast an de uppdrag som jag både har egen och längre tids erfarenhet av, detta för att kunna uppfylla de höga kvalitetskrav som jag har på mig själv och min affärsidé.


Skicka er anmälan genom att fylla i era uppgifter under fliken Anmälan.


Kontakta mig på hundinsiktiskane@gmail.com eller ring 0709-78 73 73 för mer info.

Info:

Jag har tyvärr från november och fram till början av år 2021 inte möjlighet till enskild träning dagtid vardagar då jag själv kommer vara valpledig dagtid vardagar under vinterperioden 20/21. Från någon gång mellan februari eller mars planerar jag att starta upp enskild träning igen dagtid. Varmt välkomna åter då!

Prislista privatträning på min träningsanläggning


Timpris:

Vardagar mån-tors kl. 10-16: 845 SEK/h

Vardagskvällar (från kl. 16) och helger: 1095 SEK/h


Privatträningspaket* (4 tillfällen á 1h):

Vardagar mån-tors kl. 10-16: 3250 SEK

Vardagskvällar (från kl. 16) och helger: 4150 SEK


Alla priser är inkl. moms och träningen utförs på min träningsanläggning om inget annat avtalas.


Privatträning hemma hos er tillkommer körtid á 550 SEK/h och milersättning 45:-/mil.


Vid beställning av privatträningspaketet så bestämmer vi tillsammans efter varje enskilt träningstillfälle när vi finner nästa tillfälle lämpligt.

OBS! Paketets giltighetstid är 3 månader från första träningstillfället om inget annat avtalats.

Avbokningar av enskilda träningstillfällen måste ske minst 24 h före inplanerad träning för att kunna bokas om. Annars debiteras en ny privatträningstimme.

* = Privatträningspaketet innehåller ca 5% rabatt på timpriset, skriftliga instruktioner på alla nya övningar samt att Hundinsikt i Skåne lägger upp en individanpassad utbildningsplan.Varmt välkommen!


För er egen skull så rekommenderar jag att era hundar är vaccinerade. Se gärna över detta före träningsstart.


Johan

Hundinsikt i Skåne