Referenser år 2020

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2020.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

SPÅRKURS, oktober-december:

Margit m Frida: Alltid lika roligt. Bra grupp och Johan är duktig på att utveckla hund och förare så det kvittar hur många spår vi gått - vi upplever att vi utvecklar oss.

Anna m Dottie: Lördagsförmiddagarna med spårgruppen är en av veckans höjdpunkter för mig och Dottie. Vi har gått länge och känner att vi hela tiden lär oss mer. Johan är väldigt skicklig på att anpassa kursen utifrån nivån för varje hund och förare. Vi ser fram emot att fortsätta efter jul.

Anna m Oskar: Roligt - Meditativt - Underbart. Vi båda älskar att spår!

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, oktober-december:

Per m Bonzo: Johan lyckas anpassa övningarna till att passa de olika hundarnas personlighet och nivå på ett mycket bra vis.

Lill m Bella: Mycket bra och trevlig kurs. Lagom nivå för mig som förstagångshundägare. Härligt att se hur min hund tycker om att lära sig.

Anna m Lexy: Johan delar med sig av sin kompetens och vägleder i rätt riktning med ett positivt och personligt tilltal. HiS tilltalade mig direkt när jag hittade Johan på nätet. Rynkade pannan lite över dyr kursavgift - men den är värd varenda krona och mer därtill. Johan, du kommer inte att bli av med mig och Lexy - vi kommer att anmäla oss till fler kurser!

Saga m Pascha: Ett ypperligt tillfälle att få lära sig samarbeta med sin bästa vän.

Birthe m Edit: Här betyder vardagslydnad - verkligen lydnad i vardagen. På alla promenader i hemmet - helt enkelt i min och min hunds verklighet.

Tina m Marco: En rolig och mycket lärorik kurs för alla som har hund, både nybörjare och mer erfarna.

Fatima m Mia: Bra att Johan jobbar med PF och bra att alla får möjlighet till ett individuellt samtal

SPÅRKURS onsdagar, oktober-november.

Karin m Sigge: Sigge älskar att spåra och vi lär oss nya saker varje gång!

Greger m Bill: Fjärde spårkursen jag går och såväl Bill som jag har gjort gigantiska framsteg. Fantastisk ledning av Johan!

Martina m Platon: God stämning, lyhördhet och uppmuntran. Gott för såväl hundens som mattes själ.

Essie m Jussi: Vi återkommer gång på gång - både Jussi och jag älskar detta! Det är bästa betyget! Kompetens, respekt, humor och förmåga att se varje hunds nivå och karaktär.

Helen m Leya: En mycket rolig och utvecklande kurs.

Thommy o Eva m Ville: Johans metodik för att lära oss kommunicera med hundarna är till stor hjälp i det dagliga arbetet och vid spårningen.

FORTSÄTTNINGSKURS VARDAGSLYDNAD, augusti-november.

Torbjörn m Otto: Jag känner att Johan verkligen är intresserad av att bli vän med min hund.

Linn o Maja m Stella: Vi har fått ett väldigt trevligt bemötande under varje kurstillfälle och även en mer fokuserad och uppmärksam hund.

Greger m Bill: Jättebra kurs! Samtliga "ekipage" har verkligen utvecklats under kursens gång.

Karin m Sigge: Att träna med Johan är alltid både kul och lärorikt, både för mig och min  hund! Jag upplever Johan som kompetent, pedagogisk, individanpassad och med humor.

Natalia m Walle (ej m på bild): Roligt, såg fram emot varje tillfälle. Walle tyckte också det var roligt, stimulerande och lärorikt.

Johan har stor hundkompetens och anpassar träningen efter våra förutsättningar. Lär ut lugnt och metodiskt.


Dan m Tania, oktober-november.

Spårträningen har gjort min hund ännu mer glad och stimulerad än tidigare!


Markus m Ari, oktober.

Ger inspiration och träningsglädje till både hund och förare.


Maria m Eija och Annika m Mii, juni-oktober.

Kul, inspirerande och lärorik kurs. Många skratt och en del misslyckanden. Men jag är mest tacksam över att jag lärt känna och förstå Kira, en förutsättning för att komma vidare.


Eva m Kira, september-oktober.

SÖKKURS, augusti-oktober:

Chatarina m Daisy o Bod: Supertrevlig grupp - både hundar och människor!

Jessica o Niklas m Hobbe o Kalle: Johan har en tydlig filosofi kring hundträning som genomsyrar hela kursen - lösningsinriktad och positiv.

Emil o Karin m Essie: Jag tränar hos Johan för hans enorma kompetens kring vad just jag och min hund behöver. Att vi dessutom får skratta mycket tillsammans gör att jag längtar till varje utbildningstillfälle!

Jane m Kita: Johans metoder är rätt för mig och Kita. Alltid lika bra övningar som hjälper framåt.

Annika m Vilja: Träningen är väl genomtänkt och ger resultat!

Anita m Belize: Orden "Individanpassad..." är inga floskler! Dessutom god sammanhållning i gruppen, glada hundar och väl motiverade.

SPÅRKURS lördagar, augusti-oktober:

Susanne m Nelson: Ser fortfarande fram emot lördag förmiddagarnars träningspass. Några ord i den meningen som normalt inte skulle funka för mig (älskar att sova, helst lördag fm) Det är ett högt betyg 😊!

Anders m Obi: Johan ser varje hund och lägger fokus på rätt ställe för just den hundens "behov". Väldigt bra bemötande, högt i tak och inga frågor är dumma.

Anna m Oskar: Min hund mår så bra av att komma hit och jag också. Vi lämnar alltid stället med ett leende.

Birgitte m Vivan o Siri: Väldigt stimulerande, givande och roligt för både mig och mina hundar.

Träningen tog en annan vändning för mig och min hund. Först nu förstår jag varför jag inte kom framåt. När jag nu får ta mig an träningen ur en annan vinkel så ser jag ju att det här kommer att gå. Med tålamod och lugn!

'

Elin m Finn, mars-oktober.

Väldigt lärorik utbildning anpassad efter mig och min hund. Både jag och min hund är väldigt nöjda. Jag kan varmt rekommendera HiS och Johan.


Anna-Karin m Malte, september-oktober.

LYDNADSKURS SPECIAL, augusti-oktober:

Mari m Doris: Positiv, utmanande och rolig. Det blir också en positiv upplevelse med de andra kursarna genom utbyte/gemenskap.

Karolina m Oskar: Fantastiskt bra och rolig träning!

Maria m Stina: Det är roligt att gå lydnad hos Johan. Jag får en glad hund med mig hem. Vi har gått många kurser och utvecklas hela tiden Stina och jag. Tack Johan för dina fantastiska kurser!

Lotta m Lakris: Vill man ha individuell träning hos kompetent tränare? Anmäl dig till Hundinsikt i Skåne!

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, augusti-oktober.

Marie m Sigge: Jag kan inte annat än starkt rekommendera Johan som hundutbildare. Vi lär oss nya saker varje gång och ser tydliga resultat.

Antonia m Zeppo: Rolig kurs med kunnig instruktör. Härlig miljö att träna i.

Therese m Messi: Trevlig och rolig hundkurs med fokus på relation och kontakt. Bra påbyggnad efter valpkurs, lagom svårighetsgrad. Vad man förväntar sig av en steg 2 utbildning.

Anne-Charlotte m Ichi: Proffsigt, innerligt och med mycket humor!

Mathias m Wera: Jag känner att jag har bättre koll på min hund. Jag förstår min hunds egenskaper bättre.

Therese m Gunvald: Alltid lugnt och trevligt bemötande mot både mig och hunden. Bra övningar som är lätta att ta med hem och använda i vardagen. Har förbättrat kontakten mellan mig och min hund avsevärt.

Birgitte m Vivan (ej på bild): Varierad träning med roliga och stimulerande övningar med fokus på kontakt. Återkoppling av kompetent och engagerad instruktör.

Uffe o Katti m Chili (ej på bild): Johan har ett väldigt bra sätt mot både hundarna och oss människor.

Tack!

Freja och jag har blivit ett superteam! Vi längtar efter nästa runda och träningen är superkul för oss båda.


Annika m Freja, september-oktober.

Med de rätta verktygen av Johan jobbar jag och Enzo mot en lugn, rolig och harmonisk relation tillsammans.


Lena m Enzo, september-oktober.

VALPKURS DE LUXE, augusti-oktober:

Nils m Nimbus: Bra och nyttiga övningar. Trevligt bemötande. Nimbus älskar att komma hit, kan inte komma ur bilen fort nog. 

Annica m Sigge: Även om vi är flera på kursen så får vi hela tiden personlig feedback vilket jag uppskattar.

Carina m Milo: Mycket lärorikt och värdefullt för mig som hundägare för första gången. Utbildning som ger verktyg att använda i vardagen och i många situationer. Jag har fått många bra övningar och kunskaper som är hjälpsamma i hundlivet 😊.

Lena m Pi: Trodde inte i min vildaste fantasi att jag skulle smita från jobbet varje onsdag för att köra med sådan glädje till denna kurs. T.o.m. min arbetsgivare har förstått hur kul det varit. STORT TACK, VI SES TILL VÅREN!

Anna m Ralph: Rolig och lärorik för oss som kom med vår första 15 veckors valp. Bra träning på plats som gav oss möjlighet att även ta hem och öva hemma.

Mats o Cilla m Sessan: Kunskap, engagerad, glädje, miljön är toppen, lagom storlek på gruppen - helt enkelt jättetrevligt!

SPÅRKURS onsdagar augusti-oktober:

Karin m Sigge: Lärorikt och roligt för både mig och min hund!

Annika m Mii: Johan är professionell och hjälper oss fantastiskt bra att göra stora framsteg i träningen.

Martina m Platon: Johan har en fantastisk förmåga att se varje hund och hundförare 😊 och anpassa efter deras förutsättningar.

Helen m Leya: Rolig och utvecklande kurs för hund och matte.

Greger m Bill: Jag har gått flera spårkurser med Johan. Som vanligt - lärorikt och mycket bra instruktioner. Bill blir allt bättre på att spåra.

Essie m Jussi: Veckans mentala utmaning för såväl mig som Jussi. Hit återkommer vi kurs efter kurs - så kul och lärorikt!!

Det var väldigt givande, lärorikt och framför allt väl anpassat efter vår hunds behov. Vi har fått bra med verktyg för att kunna fortsätta jobba med Milton.


Erica o Ted m Milton, september.

Fantastiskt informationsrikt som öppnar upp en ny värld för oss. Första hunden för oss så detta har varit guld värt. Detta borde alla hundäagare göra!


Tony o Shemsa m Nala, september.

HUNDMÖTESKURS augusti-september:

Emelie m Vilda: Bra övningar och verktyg att använda i vardagen när olika situationer uppstår. Gjort mig mer beredd! Nu ska vi hem och fortsätta öva

😊.

Sara m Staffan: Äntligen en kurs där jag kunde känna mig stolt över min hund istället för att känna att vi störde alla andra. Gå på kursen och få insikt om dig själv och din hund.

Nicklas o Caroline m Primus: Det har varit avslappnat, roligt och lärorikt. Bra miljö och fantastiska ytor att träna på.

Marcus o Rebecka m Idra: Väldigt givande för både hund och människa. Trevligt bemötande och gott kaffe.

Nina o Morgan m Hagrid: Mycket bra kontaktövningar som gjort stor skillnad i vår vardag med hundpromenader. Det blir säkert fler kurser hos Johan.

Vi köpte en problemhund som dömdes ut av samtliga men Johan förklarade och förstod hundens bakgrund och hjälpte oss att träna henne rätt. Utan Johan hade vi inte kunnat behålla hunden.


Cathrine o Marcus m Gina, juni-augusti.

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD augusti-oktober:

Jessica m Aslan: Tack för att du hjälpt mig att hitta tillbaka till glädjen att träna tillsammans med min hund!

Marie m Stella: Mycket glädje och fokus!

Lena m Noize: Väldigt rolig kurs både för hund och förare. Mycket lärorikt och en fantastisk instruktör som kan varmt rekommenderas till alla hundägare.

Torbjörn m Miró: Lärorikt avseende kontakt med hund som jag kan använda för vidare utveckling.

Kristina m Alfons: Johan har ett fantastiskt sätt att sätta hunden i centrum - ser hunden! Har humor!

Jessica m Jack: Bra handlett hela vägen. Johan följer dig och din hunds utveckling och ser till att du får så mycket hjälp och tips du kan. Ett roligt sätt att lära för både hundarna och dig själv.

Fantastisk utveckling på min relation med min  hund! Lektionerna har verkligen hjälpt!


Markus med Ari, april-augusti.

Kunnig och informativ tränare som är mån om hunden och dess välbefinnande. PRISVÄRD kurs!


Thomas o Ann m Queenie, juni-juli.

Det gav oss som hundägare bättre insikt och verktyg för att utvecklas tillsammans med våra hundar.


Daniel o Patricia m Lexie o Bingo, juni-juli.

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, maj-juli:

Bosse m Ozzy: Talar tydligt och lugnt. Bra!

Rickard m Doris: Bra med ny uppsättning av grupp - nya utmaningar med nya hundar.

Nelli m Hilda: En väldigt positiv och utvecklande kurs!

Natalia m Walle: Jag är mycket nöjd med hela upplägget. Walle har utvecklatrs en hel del och jag med 😊.

Lotta m Lakrís: Om ni har något problem med er hund, mentalt eller lydnadsmässigt så är HiS och Johan lösningen.

Ulrika m Blade: Superbra kurs med bra övningar och kompetent instruktör.

SÖKKURS, maj-juni:

Rita m Ally: Berikande för hund och förare. Glädjefullt och förtroendehöjande för hund och förare. Utan tvekan bästa kurs och tränare!

Jessica m Kalle: Johans sätt att arbeta systematiskt med både hund och förare gör att det hela tiden sker en progression hos ekipaget, det tillsammans med att vi har väldigt roligt när vi tränar gör att vi hela tiden återkommer för att träna hos Johan. Jag uppskattar dessutom att träningen hela tiden är på hundens villkor, blir det för svårt så backar vi tillbaka tills det blir roligt och lätt igen, det skapar en trygghet och en glädje hos både hund och förare.

Jane m Kita: Alltid lika nöjd - Skickar alla jag möter till Johan - Vågar lova att HiS är bäst!

Chatarina m Bod o Daisy: Som vanligt riktigt trevlig! Veckans höjdpunkt 😊!

Steven m Morris: Mycket bra med glimten i ögat!

Anita m Belize: Inspirerande för både hund och matte. Belize blir euforisk när hon förstår vi ska hit!

SPÅRKURS lördagar, april-juni:

Anna m Oskar: Det är som en mental rensning i i huvudet - både jag och min hund känner oss glada och stolta efter ett pass. Vi lär oss mycket varje gång.

Maria m Stina: Det är alltid lika fantastiskt att gå kurs hos Johan. Trots flera kurser har vi lärt oss mycket nytt. Både Stina och jag stortrivs på Johans kurser.

Anna m Dottie: Jag har gått många spårkurser här både med Dottie och med tidigare hund. Här får alla chansen att utvecklas från sin nivå och vi stormtrivs här. Spårlördagen hör till veckans absoluta höjdpunkter.

Susanne m Nalle o Nelson: Efter 5,5 år är det fortfarande lika kul att stiga upp kl. 7 på lördagsmorgnarna för att åka på spårkurs. Kan inte bli ett bättre betyg!

Birgitte m Vivan: Lärorikt, stimulerande och glädje. Jag lär mig tillsammans med hunden.

Med mycket kompetent och positivt bemötande gentemot både hund och förare har vi fått med oss många strategier för att jobba vidare med våra hundmöten och stärka vårt samarbete.


Mattias o Annicka m Måns, maj-juni.

VALPKURS DE LUXE, april-juni:

Anneli o Billy m Boy: Mycket givande kurs! 

Emilia o Henrik m Baltzar: Vi har haft superbra veckor tillsammans med Johan och de andra deltagarna. Fint läge och roliga övningar. Väldigt givande kurs.

Antonia m Zeppo: Alltid positivt bemötande och mycket kompetent tränare. Vi har lärt oss massor på valpkursen och följer gärna upp fortsättningskurserna. Varje träningstillfälle har varit en glädje för både hund och husse/matte!

Therese m Messi: Johan är en instruktör som har stor kompetens och där fokus ligger på positiv förstärkning. Väldigt bra kontaktövningar som byggt min och min hunds relation.

Dariush o Amanda m Nella: Det var jätteroligt att gå på kurs hos Johan - inte bara för oss, utan Nella hade sina lyckligaste timmar här!

SPÅRKURS onsdagar, april-juni:

Greger m Bill: Lärorikt och framför allt roligt både för husse och hund. Formidabel handledning!

Essie m Jussi: Det är veckans höjdpunkt för Jussi och mig! Har varit särskilt ovärderligt och humörhöjande denna speciella vår. Tack Johan - du är bäst!

Martina m Platon: Johan har en fantastisk förmåga att se varje ekipage. Anpassar efter hundens förmåga.

Karin m Sigge: Jag upplever Johan som väldigt kunnig, kompetent och därtill pedagogisk. Går min tredje kurs här nu och har redan anmält mig till fler.

Helen m Leya: En mycket rolig och utvecklande kurs.

Thommy o Eva m Ville: Som vanligt en givande kurs med Johan och ett härligt spårgäng.

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, april-juni:

Emmily o Janne m Charlie: Johan är oerhört kompetent och erfaren hundtränare som på ett tydligt sätt möter alla hundar och ägare på deras nivå med individanpassad träning.

Stefan m Aron: Vi var mycket nöjda med Johan och kursen. Vi vill gärna fortsätta med fler kurser. Aron uppskattade Johan också.

Mathias m Wera: - Johan har tänkt till nu när det är Coronaperiod - Jag har lärt mig en hel del om hunden på teoripassen - Jag är mycket nöjd med kursen, bra med individuell återkoppling.

Ulf o Katti m Chili: Den roligaste hundkurs vi gått på. Lugn och trygg miljö för både hundar och oss. Lagom mycket hundar i grupperna. Vi kör alltid hem med ett leende på läpparna efter att ha varit hos Johan på HiS.

HUNDMÖTESKURS, april-juni:

Sofie o Inger m Zack: Vi har fått bra strategier för att få vår hund lugn så att han kan fokusera på övningarna.

Linda o Paul m Lola: Positiv träning med glada hundar. Nivån anpassas till varje hund. Ingen hund ska misslyckas.

Jessica m Bill: Lärorika lektioner som vi tar med oss ut i vardagen. Positiv och härlig känsla på gården - fina miljöer att träna i.

Eva o Kim m Conny: Om du har problem med hundmöten och inte vet vad du gör för fel. Tveka inte - gå den här kursen! Den kan verkligen rekommenderas.

Anki m Tiger: En peppande kurs i lämplig miljö. Lagom stor grupp. Anpassad efter varje ekipages behov.

Helen m Leya: Många bra tips på verktyg att ta till vid hundmöten. Träning på en nivå anpassad till hundens behov.

Marika o Jörn m Azzaro: Bra övningar som stärker samarbetet med hunden!

Greger m Bill (ej m på bild): Johan har en gedigen hundkunskap och har en sällsynt begåvning att kunna förmedla individuellt hur man hanterar sin hund i svåra situationer.

Bra råd för att få träningen optimal på dagsbasis. Bra dialog om din hund och hans utveckling. Bra med utvärderingsmail efter varje träning.


Kenneth m Vicke, april-maj.

Professionellt, stor erfarenhet, hundälskare, humor och tålamod. Effektiv träning där tiden utnyttjas fullt ut! Mycket bra hemuppgifter!


Kristina m Alfons, april-maj.

SÖKKURS mars-maj:

Steven m Morris: Mycket bra kompetens och lyhördhet för uppkomna situationer. God jargong mellan ledare och deltagare.

Jane m Kita: Trodde spår var det roligaste man kunde göra med hund, men sök vill man inte missa - Tack!

Chatarina m Bod o Daisy: Superkul, intressant och givande!

Karin m Essie: Johans goda analysförmåga gör att han fångar oss, både hund och människa på exakt rätt nivå. Vet vad som är nästa insats för att vi ska utvecklas.

Jessica m Hobbe: Johan har ett tydligt lösningsinriktat arbetssätt som skapar trygga hundar - dessutom har vi väldigt roligt under kursens gång! Man kan alltid se utveckling hos både hundar och förare.

Marie m Storm: Hela upplägget var lugnt, anpassat och tydligt. Det ger resultat!

Rita m Ally: Johan bemöter alla mycket proffsigt och kompetent utifrån var var och en befinner sig. En enorm förmåga att få till en bra stämning i gruppen. Mycket glädje och skratt 😊.

Lärorikt: Jag har verkligen lärt mig massor.

Upplevelse: Att se Johan jobba med hundar.

Erfarenhet: Jag har verkligen fått erfarenhet hur jag ska jobba med min hund samt hur jag ska öva och åter öva. 


Lisa m Zamba, april-maj.

SPÅRKURS lördagar, mars-april:

Birgitte m Vivan: Lärorikt - Stimulerande. Fint med noggrann genomgång/analys av utfört spår med beskrivning av hunden. Proffsigt!

Maria m Stina: Johans kurser är fantastiska. Det är roligt och trivsamt - Johan har mycket hundkunskaper. Jag känner mig alltid nöjd när vi kör hem. Stina älskar att gå spår.

Anna m Dottie: Vi har tränat länge hos Johan nu och tycker fortfarande att det är lika roligt och utvecklande att träna här. Träningen är individuellt anpassad och ger träningsglädje för både två- och fyrbenta. En av veckans höjdpunkter!

Anders m Obi: Mycket givande för både hund och husse. Gillar verkligen att det finns tid för genomgång mellan de praktiska delarna. Som "förstagångs" var den medvetna anpassningen av nivån perfekt - inga problem att gå vidare i snabb takt = bra individanpassning.

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Nellie m Leo: Hela familjen tycker det varit roligt och lärorikt för både hunden och oss människor. Vi älskar att man verkligen ser ett resultat av träningen och hur hunden utvecklas.

Micke o Marie m Åke: Johans sätt att se på relationen mellan hund och hundförare gör att vi återkommer gång efter gång.

Anette m Malte: Malte är alltid lika glad när vi tränar hos Johan. Vi får med oss många tips på hur vi kan få bättre kontakt mellan hund och förare.

Linda m Tjabo: Johan är lugn och pedagogisk - peppar en till att inte ge sig när det svårt. Jag kan inget annat än varmt rekommendera Hundinsikt i Skåne.

Nathalie m Nelo: Positivitet och tydlighet kommer man långt med - det är precis det man får lära sig hos Johan. Och att det går åt mängder med godis 😊.

Nelli m Hilda: Alltid lika roligt och utvecklande!

Väldigt fin kurs som var bra anpassad för mig och min hund. Flotta faciliteter i en lugn och fin miljö.


Tom Inge m Trym, mars-april.

VALPKURS DE LUXE, mars-april:

Hans-Ove m Pop: Hundinsikt i Skåne har insikt om hundar.

Daniel m Greta: Johan har ett jättetrevligt sätt och ger förutsättning till personlig utveckling för både hund och förare. Vi känner oss tryggare som hundägare efter kursen.

Eva-Marie m Luna: Johan är mycket bra hundtränare. Jag har fått en bra kontakt med min valp.

Jemina m Zacko: Att träna hos HiS är veckans höjdpunkt. Individanpassad träning för både hund och ägare. 

Kenneth m Vicke: Erfarenhet - Respekt - Teoretiskt kunnande.

SPÅRKURS onsdagar, mars-april:

Greger m Bill: Har gått kursen tidigare och upplever att både jag och Bill lär oss mer för varje gång. Jättebra handledning!

Eva o Thommy m Ville: Johans kurser är alltid givande såväl när det gäller hundens och förarens utbildning.

Helen m Leya: Roligt och utvecklande att gå kursen.

Karolina m Oskar: Superbra träning för mig och min hund. Jag kommer tillbaka igen o igen o igen...

Essie m Jussi: Det bästa är att kursen bara är en dag i veckan eftersom vi är så beroende - både jag och Jussi! Särskilt kanske denna vår - mentalt stimulerande för oss båda.

Martina m Platon: Johan har en enastående förmåga att kunna se varje hund och anpassa efter varje hunds förmåga.

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Henrik o Therese m Gunvald: Roligt och lärorikt! Trodde inte vår hund skulle klara vara så nära andra hundar men med bra struktur och tips gick det utmärkt.

Marie m Sigge: Johan är trygg och kompetent samt lägger upp utbildningstillfällena så att man tydligt ser utveckling hos både mig som hundägare och min hund. Jag kan varmt rekommendera Johan!

Birgitte m Vivan: Förtroendefullt att jobba med baskunskapen (kontakt!) inför träning av varje moment. Jag känner mig delaktig/sedd genom feedback och individuella anvisningar.

Josefine m Frankie: En lärorik och uppmuntrande kurs som gav självförtroende i en fin miljö.

Natalia m Walter: Mycket nöjd, över förväntan!

Anita m Belize: Kursen bidrog till att locka fram de bästa sidorna hos min hund och mig - nyckelordet är GLÄDJE!

FORTSÄTTNINGSKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Cecilia o Filip m Hjördis: Efter avslutad kurs har vi nu en hund som söker ögonkontakt och inte bara går med nosen i marken. Tack Johan för att du är en toppenbra förebild, inspirerar och motiverar oss till att bli de bästa hundägarna vi kan bli.

Mari m Doris: Bra, positivt och utvecklande för både hund och ägare.

Karolina m Oskar: Mycket bra kurser! Jag lär mig nytt hela tiden och jag kommer tillbaka gång på gång.

Christina m Caztor: Jag tyckte om att allt var proffsigt och vänligt även om jag inte var fullt fokuserad hela tiden. Jag kommer att gå fler kurser hos Johan. Caztor har blivit en mycket lugn, trevlig och trygg hund som vi kan ha med oss överallt tack vare kurserna vi gått.

Henrik m Scott: Med små steg får du och din hund bättre kontakt och tillit till varandra. Jag hade aldrig klarat detta utan Hundinsikt i Skåne!

Vi fick många praktiska övningar och redskap för fortsatt träning. Skriftliga instruktioner efter varje pass - mycket bra! Rekommenderas varmt!


Anna o Johan m Cobi, mars-april.

Jag fick flera jättebra övningar som är bra för Zara. Det gick snabbt bättre för Zara. Detta gav mer än jag hade förväntat mig.


Annette m Zara, januari-april.

Detta är tredje paketet vi köper av Johan och vi uppskattar hans tillgänglighet, kunskap, kontinuitet och lugn. Vår hund har verkligen utvecklats under denna tid och vi kommer fortsätta att gå till Johan tack vare den individanpassning han gör.


Jonna o Markus m Ari, januari-mars.

Som hundägare måste du jobba med verktygen du får med dig härifrån för att få en bättre relation mellan dig och din hund.


Cecilia o Karl m Zorro, januari-mars.

Det var mycket lärorikt och givande. Johan är lugn och stabil, pedagogisk och lyhörd - det var vad jag och min traumatiserade hund Kiara behövde. Tack!


Elsa m Kiara (o Malwina), december - mars.

Fint bemötande, roliga övningar och trygg miljö. Tack för en fin kurs!


Josefine m Frankie, februari-mars.

Jag upplever att jag fick en vägledare (samtal) och svar på de frågor som uppfyller min vardag. Min hund blev mer harmonisk och gladare genom träning. 


Kenneth m Vicke, februari-mars.

De metoder och övningar jag lärt mig gör att jag känner mig trygg i att jag och Salto kommer att fortsätta vår väg mot bättre hundmöten och roligare samspel.


Jörgen m Salto, februari-mars.

SPÅRKURS söndagar, januari-februari:

Marie m Sigge: Johan är tydlig med vad just jag och min hund gör bra och vad vi behöver jobba med mer. Vi har båda lärt oss mycket mer än vad jag förväntade mig innan kursstart.

Karolina m Oskar: Mycket bra kurs - rolig och pedagogisk! Jag kommer tillbaka igen och igen...

Stefan m Storm: Johan anpassar alltid efter ekipagets nivå och förmåga.

Simon o Sophie m Plupp: Mycket bra att det var individanpassat. Väldigt bra!

Maria m Stina: Det är roligt och utvecklande att spåra hos Johan. Johan kan verkligen det här med spår. Stina och jag är nöjda varje vecka.

Elin o Alex m Sheila: Upplägget kunde snabbt anpassas efter vår hunds individuella förutsättningar, vilket var mycket bra. Mycket positiv syn på hundar och hundträning. Alla tillfällen var roliga och givande för både hundar och förare.

SPÅRKURS lördagar, janauri-februari:

Margit m Frida: Även om vi gått flera kurser är Johan bra på att fortsätta utveckla hund och matte/husse!

Birgitte m Vivan o Siri: Professionell handledning. Utmärkta kommentarer/bedömning av hur spårarbetet gick. Individuella spår beroende på vad hunden klarar och följer hundens utveckling.

Anna m Dottie: Hos Johan får alla hundar och förare utvecklas från sin nivå. Vi har gått här i många år nu men känner fortfarande att vi lär oss nytt. Spårlördagarna hör till veckans absoluta höjdpunkter!

Mathias o Camilla m Wera: Inspirerande och roligt - både för hund och husse. Spårträningen gör att hunden blir lugnare i övrigt.

Susanne m Nalle o Nelson: Skratt, gemenskap, tillfredställelse och utvecklande är ord som beskriver upplevelsen. Bara en massa +!! 😊

SPÅRKURS onsdagar, januari-februari:

Eva o Thommy m Ville: Vi är glada att vi valde att gå kurs hos Johan. Hans kunskaper om hundar och utbildning av hundar är mycket goda. Johan ger mycket positiv feedback till både förare och hund.

Ulrika m Totoro: Trevligt, roligt och utvecklande!

Helen m Leya: Mycket utvecklande och rolig kurs.

Greger m Bill: Johan ser verkligen relationen hund/förare och kan handleda helt outstanding.

Hög kompetens för Polarhundar, särskilt Siberian Huskies. Bra upplägg och lyssnade på våra önskemål. Träningen gav vad vi önskade oss.


Ulf o Eva-Marie m Freja, februari.

Genom träningen har min oroliga hund blivit lugnare och jag har fått verktyg för hur jag ska hantera hans bekymmer med hundmöten. Våra promenader har blivit lugnare och trevligare.


Elena m O`Malley, januari.

Efter endast 2 gånger fungerade min flock igen utan att någon är i riskzonen att bli ihjälbiten. TACK!!!


Milla m Pixie (o Bettan), januari.

Ett mjukt och behagligt sätt att träna din hund på! Johan är väldigt kompetent.


Mikael o Annika m Nellie, januari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne