Referenser år 2019

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2019.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

Att gå på kurs hos Johan är något av det roligaste och mest givande jag och min hund Alfred har gjort! Tveka inte att söka er till Hundinsikt i Skåne - ni kommer inte att bli besvikna!


Erika m Alfred, november-december.

Johan ger individuell träning och alla möten utgår från våra egna mål. Johan har ett lugn, en tydlighet och kunskap som passar oss. Bra övningar att tränas hemma. Vi ger våra högsta rekommendationer!


Jonna o Markus m Ari, november-december.

NYBÖRJARKURS vardagslydnad, oktober-december:

Linda m Tjabo: Gruppen var liten vilket gjorde att det blev bra fokus och hög kvalitét. Jag fick många bra råd om hur jag kan jobba med just min hund i framtiden. En riktigt bra utbildning för både hund och matte.

Lotta m Lakris: Alltid välplanerade kurstillfällen och alltid lika positiv och glad instruktör.

Eva m Smea: Toppen med få hundar. Alla hundägare och hundar kom i fokus på ett jättebra sätt. Bra praktik och teori som gav många värdefulla redskap att fortsätta.

Sara m Leo (ej på bild): Roligt och utvecklande! Nu har jag grundverktygen som behövs för att förstå min hund. Dessutom har jag fått bättre kontakt och samarbete med hunden.

Proffsig, lugn och trevlig.

Fått mycket bra resultat.


Susanne m Lexus och Angus, augusti-december.

SPÅRKURS lördagar, oktober-december:

Margit m Frida: Alltid lika trevligt - Johan har stor kompetens och ser både matte/husse och hundarna.

Susanne m Nalle o Nelson: Fantastiskt stimulerande och oerhört socialt tillfredsställande för både förare och hund. Bara en massa +++++++.

Birgitte m Vivan o Siri: Professionell handledning. Härligt att följa hundens utveckling under sakkunning ledning. Individuellt engagemang!

Anna m Dottie: Vi har gått många spårkurser hos Johan nu och stormtrivs. Träningen är individuellt anpassad och alla har en chans att utvecklas från sin nivå. För oss är detta en av veckans verkliga höjdpunkter!

Mathias m Wera: Lika bra som kurstillfälle 1. Bra stämning och bra grupp.

PÅBYGGNADSKURS i vardagslydnad oktober-december:

Nelli m Hilda: Jättebra Påbyggnadskurs som är tydlig och med mer utmaningar!

Mats m Naala: Lugn och sansad inlärning som gör att hundarna ganska snabbt lär sig ha fullt fokus på föraren. Johan gör det inte så komplicerat.

Karolina m Oskar: Superbra träning för mig och min hund! Johan är fantastiskt positiv och professionell.

Karin m Sigge: Mycket bra med tydlig och individuell feedback!

Lisa m Tesla: Hjälp, pepp och stöd när allt känns omöjligt. Helt plötsligt är saker man trodde var omöjliga möjliga!

VALPKURS de Luxe, oktober-december:

Thommy m Ville: Glad för att vi valde Hundinsikt i Skåne. Mycket personlig vägledning. Kommer definitivt att gå fler kurser här.

Kristoffer m Lexie: En mycket bra grundkurs som vi kan byga vidare på för nästa steg. Hunden har haft riktigt kul. Även om det är gruppträning upplever jag kursen som individanpassad.

Håkan m Stella: Första gången på hundkurs. Jag är sugen på fortsättningskursen.

Nicklas m Bosse: Bra träningsytor.

SPÅRKURS onsdagar, oktober-december:

Ulrika m Totoro: Varierat och givande. Intressant att se andra hundar jobba och diskutera dem efteråt.

Martina m Platon: Johans hundkompetens är unik. Skapar en lugn och trygg stämning. Johan ser till varje ekipages förutsättningar.

Anita m Belize: Entusiasmerande kurs! God kamratskap! Lagom ökande svårighetsgrad.

Ingegerd m Sune: Sjunde kursen på raken hos Johan - talar för sig själv!!! Sune har gjort ca 100 spår och har utvecklats mycket!

Essie m Jussi: Som alltid både utvecklande och utmanande, både för mig (linföringen!) och Jussi (ligga i spårkärnan)! Vi fortsätter - för det är så himla kul för oss båda!

Helen m Leya: Utvecklande och roligt att gå kursen.

Oerhört lärorik undervisning, både för Bill och mig. Bästa tänkbara hundträning som vi har varit med om. Vi (Bill och jag) kan inte rekommendera någon bättre hundtränare än Johan.


Greger m Bill, oktober-december.

Det var mycket givande. Övningarna har på kort sikt gett ett mycket bra resultat som vi fortsätter att jobba med.


Åsa o Robert m Båtsman, oktober-november.

ARKEN ZOO Eslöv, KURS MED HUND, inriktning spår:

Erika m Gunnar: Mycket professionell kursledare med många bra råd och tips. Både jag och hunden lärde oss mycket på de gångerna vi var med.

Emelie m Lexie: Otroligt kunnig hundtränare! Alltid trevligt bemötande.

Ellen m Loki: HiS har lärt mig mycket jag och min hund kommer att ha nytta av, både inom kursen och utanför och det på ett väldigt pedagogiskt sätt. Jag kommer absolut komma tillbaka för fler kurser!

Sara m Chiara: Roligt och lärorikt! Hunden lärde sig oväntat fort. Den bästa kursen jag gått!

Fabian m Cody: Trevliga måndagar (dock en gnutta tidigt :-)). Hundarna älskar det och det finns inget härligare än att se Johan få fram den glädjen.

Annika m Mii: Otroligt utvecklande!

Att jobba med Johan har varit en upplevelse fylld med glädje och insikter. Privatträningspaketet har gett oss möjligheten att lära oss verktyg och kommunikation som hjälper oss i vardagen med Knut.


Nathalie o Tobias m Knut, september-oktober.

VALPKURS Light, september-oktober:

Rebecka m Dexter: Jag har varit på en kurs tidigare och jag upplevde detta hos HiS väldigt bra då övningarna kändes tydligare.

Tina m Beta: Johan lär ut på ett riktigt positivt sätt. Hunden är glad när vi tränar och det är det viktigaste.

Ida m Stella: Mycket engagerad och trevlig kurs och tränare! Väldigt lärorikt för hund såväl som hundägare. Rekommenderar verkligen denna kurs :-)!

Richard m Kira: Mycket trevligt och lärorikt. Tydliga instruktioner hur man skulle göra.

SPÅRKURS söndagar, augusti-oktober:

Ida o Lena m Stina: Vi kan varmt rekommendera att gå personspår hos Johan. Du och din hund får verkligen en chans att lära sig hur det går till och det är bra träning.

Jens m Majken: Världens bästa söndagsaktivitet, både för människa och hund.

Camilla m Balder: Johan är proffsig, kunnig och ger löpande feed-back under spårets gång. Jag fick med mig bra verktyg som jag använder när jag och Balder tränar själva.

Lisa m Beppe: Johans spårkurs var både lärorik och rolig.

Jane m Kita: Jag behöver Johan som hjälp för min linföring har mer att önska. För övrigt bästa kursen!

VARDAGSLYDNAD SPECIAL, augusti-oktober:

Lotta m Lakris: Roligt med kursavslutningar men allra bäst är kursstarterna - de längtar man efter!

Maria m Stina: Jag är tacksam och glad att jag har fått gå kurs hos Johan. Jag har fått en bra kontakt och samarbete med min hund. Johan har trygghet och en stor kompetens som vi får ta del av.

Jessica m Hobbe: Samarbete på hög nivå - det finns alltid en extra växel på hunden när vi tränar här!

Mia m Jack: Alltid lika kul och otroligt givande. Vi lär oss fantastiskt mycket, utvecklas och har riktigt skoj varje gång.

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, augusti-oktober:

Markus m Ari: Vi fick tips att gå kurs på HiS eftersom Johan skulle förstå och ge råd som passade även för vår urhund. Johan levererade till 100% och vi är mycket glada för tipset.

Camilla m Hozz: Mycket pedagogisk och mycket tålamod som smittade av sig på mig. Tar varje individ på den nivå de är.

Karin m Sigge: Både Sigge och jag uppskattade kursen. Johan är tydlig och mycket professionell. Blandningen av praktik och teori också mycket bra. Jag har redan anmält oss till fortsättningskursen.

Nelli m Hilda: Nybörjarkursen var en lärorik kurs. Full av positiv energi!

Amanda m Lego: Väldigt bra! God hand med alla typer av hundar (lugna, rädda, osäkra och stimmiga). Pedagogisk.

Lisa m Tesla: Väldigt roligt och lärorikt, både för mig som ägare och för hunden. Fint bemötande, trygg miljö och här finns inga dumma frågor. Rekommenderar starkt!

Laura m Shiva: Lärorik kurs som passar alla typer av hundar! Det bästa med kursen var inte bara att se min hund utvecklas utan hur alla de andra utvecklas och verkligen lyssnar och älskar sina hundägare. 

SPÅRKURS lördagar, augusti-oktober:

Birgitte m Siri o Vivan: Proffsigt, utvecklande och engagerat!

Kicki o Anders m Sixten: Alltid roligt med nya hundar!

Susanne m Nelson o Nalle: Fantastisk lördag för både hundar och förare.

Anna m Dottie: Vi stormtrivs hos Johan och tycker spårlördagarna här hör till veckans absoluta höjdpunkter. Vi har gått många gånger nu och tycker att vi hela tiden lär oss mer och utvecklas.

Vita m Leo: Både jag och Leo har längtat till varje lördag. Superhärlig grupp. Jätteroligt att spåra och mycket lärorikt.

SÖKKURS, augusti-oktober:

Annika m Vilja: Kursen har verkligen varit individanpassad. Vilja och jag har utvecklats över förväntan!

Chatarina m Bod o Daisy: Otroligt roligt för både hund och människa!

Rita m Ally: Bästa tänkbara kompetens, positiv och med mycket humor. Man skrattar och har roligt under tiden man tränar...

Erik o Karolina m Oskar: Kursen var rolig!

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, augusti-oktober:

Helen m Leya: Mycket givande, anpassat efter egna förutsättningar och behov.

Filip m Hjördis: Stärker bandet mellan människa och hund. Gett mig goda grunder att forma Sveriges bästa tax. Oavsett ras och anledning till kursen så testa!

Maja m Stella: Väldigt lärorikt med bra övningar för både hunden och en själv. Rekommenderar starkt!

Karolina m Oskar: Mycket, mycket bra! Ett positivt och engagerat bemötande med en fantastisk hundkompetens! Vi lär oss massor.

Mari m Doris: Kunnig i hundens utveckling - hur jag som ägare hanterar de olika skedena.

Brisa o Henrik m Scott: Jättebra upplägg med mycket repetition och positivt bemötande. Johan är väldigt pedagogisk och vi känner oss trygga i vår kontakt/hantering med/av hunden.

För mig var det positivt att jag kunde få enskild träning då vår Lewis har stora bekymmer med att han är rädd för mycket som rör sig. Så nu ska vi hem och träna på allt vi lärt oss.


Anna m Lewis, september-oktober.

VALPKURS de Luxe, augusti-oktober:

Ylva o Thomas m Tessie: Underbara omgivningar i N. Skrävlinge att ha en hundkurs på. Johan bemöter alla hundägare och hundar personligt och med stor trygghet.

Marie m Åke: Kursen på HiS gav oss mycket bra input och struktur på träningen. Johan har en mycket sund och positiv inställning till hundar och träning. Det var roligt att komma hit varje gång :-)!

Nellie o Mimmi m Leo: Mycket positivt bemötande! Fiffiga knep som enkelt kan inkluderas i även det mest tidspressade hushållets dagliga schema. En supertrevlig och motiverande miljö! 

Johnny m Rhea: Johan gav mig och alla andra bra personlig feedback och fokus flera gånger vid varje kurstillfälle.

Anette m Malte: En bra start för vår valp och oss!

Bosse o Mariana m Ozzy: Det är bra att få vara två. En som lyssnar och en som har hunden. Genom att dela kan man observera övningarna.

Ulrika m Blade: Rolig valpkurs med användbara övningar. Johan är en duktig instruktör som alltid tar sig tid med alla hundägare och hundar.

SPÅRKURS vardagar, augusti-oktober:

Anita m Belize: Jag har varmt uppskattat varje stund här. Den öppna och gillande stämningen är STORT plus. Det enda jag beklagar är att jag missat två gånger.

Martina m Platon: Johan har en fantastisk förmåga att möta var och en på den nivån de befinner sig. Utstrålar lugn och trygghet, vilket skapar en avslappnad stämning i gruppen.

Annika m Mii: Utvecklingen av Mii anpassas inte bara av hennes nivå utan även dagsform vilket har gett otroligt bra resultat.

Ingegerd m Sune: Efter 6 spårkurser på raken förstår alla att detta är ett fantastiskt sätt att umgås med sin hund på. Här bara njuter vi och kör igång endorfinerna...!

Essie m Jussi: Återkommer hela tiden till Johans kurser - så stimulerande för såväl mig som Jussi. Hela tiden lär vi oss nytt - och har så himla kul! Alla grupper jag varit med i har därtill varit så jättetrevliga.

HUNDMÖTESKURS, augusti-september:

Kristina m Suki: Bra kurs! Tydliga instruktioner. Framför allt kändes det skönt att träffa andra hundägare med liknande "problem". Tillåtande miljö. Johan är väldigt peppande.

Charlotte m Cliff: Trevlig kurs där man kan vara trygg och öppen om sin problematik utan att skämmas för att göra fel.

Tiina m Pablo: Johan är väldigt pedagogisk och har haft fint tålamod med oss ägare. I mitt fall så är det ju jag som behöver 95% av träningen.

Klara m Chelsea: Vi ses igen :-)!

Att få förmånen att träna privat har gjort att både jag och min hund har utvecklats fantastiskt. Jag kan rekommendera detta till alla!


Saga m Pascha, augusti-september.

Johan på Hundinsikt i Skåne redde Winsams och mitt intresse för spår genom att jobba lugnt och metodiskt med lagom stegring i utmaningarna. Nu fortsätter vi på inslagen väg! Rekommenderas starkt :-)!!!


Patrik m Winsam, augusti-september.

Väldigt prisvärd och trevligt bemötande! Johan har stor kompetens inom hundar och han vet även hur man lär ut det på ett pedagogiskt sätt.


Oliver m Bella juni-augusti.

Mycket bra och pedagogisk träning med mycket kontaktövningar. Jag har sett stora förändringar på min hund.


Annette m Tuva, juni-augusti.

Jag fick verkligen motivation att träna Mii när Johan gav mig bra handledning och konkreta råd. Vi har gjort stora framsteg på kort tid.


Annika m Mii, juni-augusti.

Det känns väldigt tryggt att träna med Johan. Han visade stor förståelse för min hunds problematik och visade roliga samt enkla sätt att långsamt träna upp förtroende och stadga.


Sofia m Suki, maj-juli.

Vi kan varmt rekommendera att träna tillsammans med Johan. Du får många bra tips och kunskaper som gör ditt liv tillsammans med din hund så mycket roligare.


Ida och Lena m Stina, juni-juli.

SÖKKURS, maj-juli:

Chatarina m Bod o Daisy: Denna gång hade jag två hundar med på kursen. Det fungerade hur smidigt som helst!

Annika m Vilja: Vi har lärt oss mycket på kort tid! Superroligt!

Steven m Morris: Min hund älskar verkligen denna stund vi har ihop och att få jobba. Han släpper mig inte en sekund när jag har plockat fram väskan med hans grejor och mina kläder. Börjar prata o gny redan i Kävlinge. Han vill bara ut och träna.

Erik o Karolina m Oskar: Det var kul! Mycket pedagogiskt, positivt och med en enastående flexibilitet där även sonen på 12 år kan vara med och träna.

SPÅRKURS lördagar, maj-juli:

Anna m Dottie: Vi stormtrivs på Johans spårkurser och är riktiga långkörare här, men känner hela tiden att vi utvecklas och lär oss mer. Detta är en av veckans absoluta höjdpunkter.

Kicki o Anders m Sixten: Kul och utvecklande för hunden. Detsamma för oss människor.

Susanne m Nelson o Nalle: Även om det är segt att gå upp varje lördagsmorgon är det värt varenda minut som man är här. Nelson och Nalle bara älskar detta!

Camilla o Mathias m Wera: Bra uppstyrt och effektivt. Bra feed-back, roligt och utvecklande. Skapar trevlig atmosfär och så trevlig fikapaus.

VARDAGSLYDNAD SPECIAL, maj-juli:

Lakris (m Lotta): Proffsigt bemötande för både hund och förare. Proffs på aktiviteter som utvecklar både hund och förare.

Hobbe (m Jessica): Med fokus på positivitet blir det roligt att träna! Lösningsinriktad träning när den är som bäst. Vi åker alltid från träningen med en go´ känsla :-).

Stina (m Maria): En superrolig kurs. Stina och jag har lärt oss mycket. Vi har glädje av träningen varje dag i vardagen och på jobbet (vårdhund under utbildning) också numera.

Jack (m Mia): Fantastiskt som alltid. Johan är otroligt professionell, kunnig, engagerad och hundarna älskar honom. Vi ser fram emot nästa kurs (minst den 10:e kursen vi går).

Varierat, grundligt och roligt!

Jag och min hund Eira har fått ett mycket starkare band till varandra - TACK!


Caroline m Eira, april-juli.

Superpositivt och trevligt bemötande mot mig och min hund! Övningarna och tipsen var väl anpassade efter våra behov och väldigt flexibelt. Rekommenderar starkt!


Laura m Shiva, juni-juli

SPÅRKURS onsdagar, maj-juni:

Carina m Iza: Kan varmt rekommendera Johan och Hundinsikt i Skåne. Roligt - lärorikt - och helt okomplicerat.

Jane m Kita: Har provat en del och hos Johan är det bäst!

Annika m Rizzla: Alltid lika kul att komma hit! Även Rizzla älskar detta: Jobba o bada!

Ingegerd m Sune: Samma absolut positiva känslan på denna vår femte kurs på raken. Spåra i 30 gr. är dock lite jobbigt - för matte!

Annika m Mii: Otroligt lärorikt!

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, maj-juni:

Jenny m Tristan: Johan ser snabbt om övningen ska förenklas så hund/förare lyckas eller försvåras för att utmana. Han ser verkligen varje hund/förare, helt klart individanpassat!

Cecilia m Diva: Mycket bra anpassad träning. Med en tränare som är väldigt bildad.

Olivia m Milou: Väldigt lärorikt. Positiv och peppande kursledare. Duktig på att anpassa efter olika individer.

VALPKURS de Luxe, maj-juni:

Maja m Stella: En rolig och lärofylld kurs med bra övningar, mycket feedback, intressanta teorilektioner och en mycket trevlig instruktör.

Mari m Doris: Kunnig instruktör - lärt oss mer på dessa gånger än på alla tidigare kurser vi gått på andra ställen.

Cecilia o Filip m Hjördis: Som ny hundägare utan tidigare erfarenhet har denna utbildning gett oss en bra start i det nya hundlivet.

Jeanette m Svala: Vi älskar att gå kurs hos Johan! Så mycket positiv energi och glädje att man bara längtar tillbaka. Svala som gärna är lite avståndstagande till nya människor avgudar Johan. Kursen kunde inte ha varit en mer positiv upplevelse för oss :-)!

Väldigt lyhörd som instruktör. Lugn, metodisk, pedagogisk och kan hund. Bra metoder och gav bra feedback.


Camilla m Atlas, maj-juni.

PERSONSÖKKURS, mars-maj:

Chatarina m Bod: Prova detta! Så kul för både hund och människa :-)!!!

Margaretha m Bella: Bella har njutit av flera Personsökkurser och ska nu, pga ålder av 10 år, gå över till Personspår hos Hundinsikt i Skåne. Kanske lite lugnare tempo?

Mia m Jack: Wow vad detta var roligt! Fart o fläkt! Vilken glädje från hundarna. Fantastiskt roligt att se när "poletten" trillar ner. Vi vill gå nästa kurs också.

Rita m Ally: En sökkurs av absolut högsta kvalité! Mycket positiv förstärkning för både förare och hund. Självförtroendehöjande! Varmaste och bästa rekommendationer.

HUNDMÖTESKURS, april-maj:

Rose-Marie m Ina: Jag tyckte det var roligt fastän det var nervöst och lite skämmigt.

Christin m Elsa: Personlig coachning utifrån varje hunds behov trots 7 olika hundar. En hel del aha-upplevelser.

Torbjörn m Otto: Johan har ett stort engagemang i hundarna och dess ägare. Han är väldigt uppmärksam och uppmuntrande.

Ewa m Jussi: Efter flera kurser i olika länder var den här perfekt. Tack för det!

Eva m Petter: Otroligt positivt bemötande. Jag fick större självförtroende. Tror faktiskt nu att det är möjligt att förändra min hunds beteende.

Björn m Molly: Vi har fått ökad förståelse för hur vår Molly "fungerar". Plus fler verktyg att jobba vidare med på egen hand.

Johan ser möjligheterna och att man kan ändra hundförarens beteende. Hunden är ju fulländad.

Johan har en tydlighet som vi verkligen uppskattade - det var inga frågetecken när vi kom hem och pratade igenom träningen.

Toppen med anteckningar om övningar och analys av situationen.


Claes, Lina o Kerstin m Lovis, april-maj.

SPÅRKURS lördagar, mars-april:

Margit m Frida: Johan är kompetent och har ett fantastiskt sätt att bemöta hund och ägare. Samt att utveckla hunden!

Anders o Kicki m Sixten: Alla hundar får ta plats. Alla är lika värda. Ingen tävling!

Birgitte m Vivan: Lärorikt, stimulerande och roligt!

Susanne m Nelson o Nalle: Trevligt bemötande! Utvecklande för hund och förare, och jättekul :-)!

SPÅRKURS söndagar, mars-april:

Jens m Majken: Bästa söndagsaktiviteten. Superkul att komma ut hit och spåra. Majken tycker det är det roligaste som finns.

Anna m Dottie: Att träna spår hos Johan är roligt, lärorikt och utvecklande för både hund och förare. Spårsöndagarna hör till veckans absoluta höjdpunkter!

Hanna m Nelson: Det kändes väldigt tryggt med Johan som ledare speciellt då det var första gången och min hund är en riktig buse. Lärorikt! Hunden älskar det! Jag kommer definitivt tillbaka till höst!

VARDAGSLYDNAD SPECIAL, mars-april:

Lotta m Lakris: Sann glädje för både förare och hund! Tack för en givande kurs!

Josefine m Zera: Johan är väldigt duktig på att se hunden och dess förare. Ger värdefull guidning vid tillfällen man har svårare för.

Mia m Jack: Vi är alltid lika nöjda. Välplanerat upplägg, bra och roliga övningar, härligt gäng och otrolig hundkompetens. Vi längtar tills nästa kursstart!

Chatarina m Daisy: Torsdagarna har fyllt Daisys alla önskningar! Roliga övningar, träffa andra hundar och godis i massor :-).

Per m Maya: Alltid lika kul och lärorikt att träna hos Johan.

Maria m Stina: Det är alltid roligt att träna hos Johan. Jag får med mig ny inspiration att träna vidare hemma. Stina och jag stortrivs!

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Vita m Leo: Andra gången jag går Påbyggnadskursen och jag ser mycket bättre fokus på Leo nu än första kursen - och alltid lika roligt på kurserna!

Anne-Charlotte m Ichi: Med humor och glimten i ögat använder Johan sin kompetens och sitt kunnande som gör att träningarna är något vi ser fram emot.

Lena m Ville: Helnöjda - både hund och ägare!

Susanne m Viggo: Tack för en fin kurs!

VALPKURS de Luxe, mars-april: 

Brisa o Henrik m Scott: Johan är lugn och det smittar av sig på oss och på hunden. Vi såg en tydlig utveckling på vår hund och på vårt sätt att hantera honom.

Lenita m Lucky: Fokus på positiv kontakt med din hund - vilket ger en glad hund.

Åsa m Gösta: Mycket bra grundkurs. Uppskattade en mindre grupp där både hund och förare blir väl sedda. Positivt och stödjande bemötande.

Christina m Caztor: Det var en mycket bra och lärorik kurs. Jag är så tacksam för att jag fick en så bra start med Caztor! Mycket tack vare Johan!

Mia m Wilma: Väldigt positiv träning - jag blev taggad att fortsätta. Bra plats och anläggning samt lagom stor grupp.

PERSONSPÅR vardagar, mars-april:

Anna m Dottie: Att spåra med sin hund är superkul aktivering och att få göra det hos Johan på Hundinsikt i Skåne ger struktur, bra stämning och många skratt. Vi har gått hos Johan länge och lär oss hela tiden mer och utvecklas. 

Ingegerd m Sune: Jag börjar min femte spårkurs om en vecka - det säger väl allt! Onsdagarna här är så härligt livgivande.

Carina m Iza: Nyfiken på hundkurs? Anmäl dig här - Du kommer inte att ångra beslutet!

Annika m Mii: Vi har lärt oss jättemycket på kort tid och stärkt vårt självförtroende mycket. Mycket professionellt kursupplägg!

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Linn m Wilma: Superkul att det även går att lära äldre hundar lite vardagslydnad med positiv förtärkningsmetodik. Wilma kommer från Rumänien och är ca 6 år.

Karolina och Erik m Oskar: Fantastisk träning för både mig, sonen och hund. Mycket bra teori som får en att tänka efter.

Linda o Mats m Naala: Nalla har blivit både lugnare och mer fokuserad samtidigt som hon har haft märkbart roligt.

Lina m Riki: Jag är väldigt nöjd med denna kurs. Jag och Riki fick jobba extra hårt men det är det värt. Tack för en trevlig kurs, vi kommer tillbaka :-)!

Träningen var mycket trevlig och gav mig många nya tips. Den ökade min förståelse för min hunds agerande. Min hunds beteende ändrade sig mycket efter dessa träningstillfälle.


Ewa m Jussi, mars-april.

SPÅRKURS, januari-februari:

Calle m Lakris: Det är inte alltid man är sugen på att ge sig ut i regn eller snö för att gå på hundkurs men det är den absoluta höjdpunkten för vår hund. Han släpper oss inte med blicken om vi bara råkar säga Johan!

Stefan m Toppen: Här utvecklas ekipaget i sin egen takt och i positiv anda.

Dessire m Marwin: En världsligt bra spårkurs! Om ni ska gå någon så gå denna. Jag hade gärna varit här 7 dagar i veckan :-).

Marie m Storm: Alltid roligt, lärorikt och utvecklande!

Josefine m Zera: Individanpassar spåren väldigt väl utefter var ekipagen befinner sig. Givande diskussioner efter varje pass.

SPÅRKURS, januari-februari:

Margit m Frida: Lördagsförmiddag är den bästa på hela veckan!

Corinna m Figge: Lyhörd för både hund och förares kunskaper och behov.

Birgitte m Vivan: Lärorik, inspirerande och roligt! Jag får lära mig hur hunden utvecklas.

Susanne m Nelson: Kursen ger så mycket att vi nu startar med en ny valp. Detta måste vara den yttersta bekräftelsen på att något är jättebra!

Maria m Lucas o Mischa: Lördagsmorgnar kan inte spenderas bättre än så här. Trevliga människor med gemenskap och goda skratt samt glada och trötta hundar.

SPÅRKURS vardagar, januari-februari:

Jemina m Sigge: Som vanligt veckans höjdpunkt för mig och Sigge. Vi får bättre relation och ökat självförtroende båda två :-).

Maria m Eija: Förmåga att få fram motivation och intresse hos många olika hundtyper. Bra coachning och feedback så att man som förare lär sig läsa sin hund.

Gro m Albert: Johan får fram det bästa ifrån både ägare och hund!

Ingegerd m Sune: Onsdagarna med personspår hos Johan är veckans härligaste dag! Vi gillar detta skarpt, Sune och jag.

Carina m Iza: Lärorik och rolig upplevelse för både dig och din hund.

Chatarina m Bod: Veckans höjdpunkt, både för Bod och mig :-)!

Ett väldigt trevligt träningspaket där vi som förstagångshundägare snabbt fick en förståelse för hur vi kan träna vår hund.


Thomas o Pia m Pumba, januari-februari.

Johan gav mig övningar och förklaring till varför de används. Detta gjorde att man hade mycket mer motivation att träna samt att allt var skräddarsytt för Kookie. Vilket gav resultat direkt!


Christos m Kookie, januari-februari.

Johan är en toppentränare som kan konsten att skapa ett samspel mellan mig och min hund. Tack Johan :-)!


Katarina m Sigge, december-januari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne