Kurser

Kursstarter planerade år 2021 hos Hundinsikt i Skåne!

Anmäl dig snarast så att du får den plats du önskar!


Corona:

Beträffande den speciella situation vi har idag i vårt samhälle med påverkan från Coronaviruset så följer jag de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. I dagsläget så påverkar detta inte min affärs- och kursverksamhet utan jag driver mina kurser vidare som tidigare planerat. Skulle nya rekommendationer komma ut som påverkar så att jag inte får lov att bedriva denna typ av kurs/verksamhet och därmed behöver ställa in planerade kursstarter så kommer jag att återbetala redan inbetald kursavgift. Om beslut kommer, att jag inte får fullfölja en kurs när den redan har startat, då återbetalar jag den del av kursavgiften som inte kan utnyttjas. Jag hoppas att detta känns tryggt för dig som kund och att du fortsätter att aktivera och träna MED din hund. Varmt välkommen med din anmälan!


VALPKURSER:

  • Valpkurs de Luxe (nivå 1) startar onsdagen 20 oktober kl. 18.00 - ca 20.00. Läs mer under fliken Valpkurser. Välkommen med anmälan. Fullt!


VARDAGSLYDNADSKURSER:

  • Nybörjarkurs vardagslydnad (nivå 1) startar tisdagen 19 oktober kl. 18.00 - ca 20.00. Läs mer under fliken Nybörjar vardagslydnad. Välkommen med anmälan. Återbud,1 plats ledig nu!
  • Påbyggnadskurs vardagslydnad (nivå 2) startar torsdagen 28 oktober kl. 18.00 - 19.00. Läs mer under fliken Påbyggnad vardagslydnad. Välkommen med anmälan. Fullt!
  • Påbyggnadskurs vardagslydnad (nivå 2) startar torsdagen 28 oktober kl. 19.15 - 20.15. Läs mer under fliken Påbyggnad vardagslydnad. Välkommen med anmälan. 4 platser kvar!


NOSAKTIVERINGSKURSER:

  • Personspår lördagar kl. 9.00 - ca 13.00 startar lördagen 30 oktober. Läs mer under fliken Personspår. Välkommen med anmälan. Fullt!
  • Personsök lördagar kl. 13.00 - ca 17.00 startar lördagen 28 augusti. Läs mer under fliken Personsök. Välkommen med anmälan. Fullt!


DAGKURSER vardagar:

  • Personspår onsdagar kl. 10.00 - ca 14.00 startar onsdagen 20 oktober. Läs mer under fliken Personspår. Välkommen med anmälan. Fullt!


ÖVRIGT:


Skicka in er anmälan genom att fylla i era uppgifter under fliken Anmälan.


För mer information, välkommen att kontakta mig på  hundinsiktiskane@gmail.com eller ring 0709-787373.


För er egen skull så rekommenderar jag att era hundar är vaccinerade. Se gärna över detta före kurstart.

Jag rekommenderar även att ni har era hundar försäkrade (via er hem- eller villaförsäkring eller motsvarande) eftersom strikt hundägaransvar gäller även vid kursverksamhet hos Hundinsikt i Skåne.


Varmt välkomna!

Johan

Min kursverksamhet och övriga tjänster:

För mig är det viktigt, att jag levererar en hög kvalitét på min kursverksamhet, mina beteendeutredningar och övriga tjänster till er, som ni väljer att köpa hos Hundinsikt i Skåne. En hundkurs är inte bara en hundkurs för mig. Hundkurser levereras av många och det kan vara svårt att se vilken skillnad det är. Jag ställer krav på mig själv att hålla en mycket hög hundkompetens, hög nivå på pedagogiken och att du och din hund ska få ett förstklassigt och professionellt bemötande från min sida. När jag har levererat tjänsten ni har köpt från mig, så är det viktigt för mig att få er feedback om hur ni upplevt att köpa tjänsten och hur det var att jobba med mig. Både ris och ros är välkommet! Det är endast genom er återkoppling som jag kan utveckla min verksamhet så när ni köper nästa tjänst hos mig är den ännu bättre!

Försäkring:

Som kund hos Hundinsikt i Skåne så ingår det en kundolycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar i kursavgiften. Dock gäller fortfarande strikt hundägaransvar och därmed rekommenderar jag att er hund är försäkrad via er hem- eller villaförsäkring eller motsvarande.

Regler:

Notera att inga helstryphalsband (retrieverkoppel, helstryplänkar etc.) är tillåtna vid någon form träning hos HiS eller beträdande av HiS´s område. Ej heller omkopplat till s.k. "icke stryp". Nosgrimma är inte heller tillåten. S.k. halvstryp, fasta halsband och selar är utrustningen vi har på våra hundar. Inga flexikoppel utan endast vanliga koppel använder vi under träningen.

Löptikar kan oftast vara med under de första dagarna de löper på lydnadskurserna men senast från höglöp och fram så kan de inte vara med på den praktiska träningen. Stäm alltid av med HiS i förväg. Matte och husse är så klart varmt välkomna utan hund och se hur övningarna utförs för att jobba hemma på egen hand i mellantiden. I spår- och sökkurser är det inga problem med löptikar eftersom hundarna tränas en och en.

Priser:

Alla priser på denna hemsida är inkl. moms.


Coronasituationen:

Beträffande den speciella situation vi har idag i vårt samhälle med påverkan från Coronaviruset så följer jag de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. I dagsläget så påverkar detta inte min affärs- och kursverksamhet utan jag kommer att driva mina kurser som tidigare planerat. Skulle nya rekommendationer komma ut som påverkar så att jag inte får lov att bedriva denna typ av kurs/verksamhet och att jag därmed behöver ställa in planerade kursstarter så återbetalar jag redan inbetald kursavgift. Om beslut kommer att jag inte får/kan fullfölja en kurs när den redan har startat kommer jag att återbetala den del av kursavgiften som inte kan utnyttjas. Jag hoppas att detta känns tryggt för dig som kund och att du fortsätter att aktivera och träna MED din hund. Varmt välkommen med anmälan till kurser och andra tjänster.

Anmälan, Betalning och Ångerrätt:

Anmälan är bindande efter 14 kalenderdagar när du fått bekräftelsemejl från Hundinsikt i Skåne (HiS) på din anmälan, om du inte däremellan skriftligen (mejl e.d.) meddelat att du tar tillbaka din anmälan (=14 dagars lagstadgad ångerrätt enligt distansavtalslagen). Du garanteras kursplatsen/tjänsten när inbetalningen kommit in på Hundinsikt i Skånes bankgiro. HiS äger rätten att ge din plats till någon annan kund vid försenad inbetalning. Inbetald avgift utanför 14 dagars ångerrätt återbetalas inte förutom vid uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg. Påbörjad kurs/utredning/träning återbetalas ej. Detta följer konsumentverkets DAL (distansavtalslagen). Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.

Fakturan ska vara inbetald senast 14 dagar efter fakturadatum eller enligt sista inbetalningsdatum på fakturan. Ingen träning påbörjas utan fullgjord inbetalning. Efter din anmälan, mejlar Hundinsikt i Skåne inom kort ut en faktura för inbetalning till BG.

Allmänna villkor:

När du skickar in din anmälan så godkänner du att:

  • Dina uppgifter registreras i HiS´s kundregister i upp till 10 år. Dessa uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och endast i HiS syfte samt distribueras inte vidare till tredje part.
  • Foton på dig får lov att ligga kvar på min hemsida upp till 8 år. Du får även alltid en förfrågan om detta innan ev. foto tas.
  • Ta emot informationsmail om nya kursstarter (ej spam) från HiS men som du när som helst kan välja att avregistrera dig från.

Syftet är att HiS ska kunna ge dig så bra kundservice som möjligt med att jag tillåts arkivera dina kontaktuppgifter inom ovan angivet tidinstervall. När du så önskar plockas alla dina uppgifter eller av dig utvalda uppgifter i HiS´s arkiv bort på ditt initiativ.

Läs mer under fliken Integritetspolicy.

Minimum 3-4 deltagare vid kursstart.HiS äger rätten att ställa in kursen vid för få antal deltagare. Givetvis återbetalas inbetald kursavgift.

Pågående och avslutade kurser år 2021:

Sökkurs lördagar:


Startat lördagen 20 mars, 22 maj och 28 aug kl. 13.00.

Spårkurs lördagar:


Startat lördagen 13 mars, 8 maj och 28 aug kl. 09.00.

Lydnad special:


Startat torsdagen 11 mars och 26 aug kl. 19.15.

Hundmöteskurs:


Startat måndagen 3 maj och 23 aug kl. 18.00.


Påbyggnadskurs vardagslydnad:


Startat torsdagen 11 mars, 6 maj och 26 aug kl. 18.00.

Valpkurs onsdagar:


Startat onsdagen 10 mars, 5 maj och 25 aug kl. 18.00.

Spårkurs onsdagar:


Startat onsdagen 10 mars, 5 maj och 25 aug kl. 10.00.

Nybörjarkurs vardagslydnad:


Startat tisdagen 9 mars, 4 maj och 24 aug kl. 18.00.

Fortsättningskurs vardagslydnad:


Startat måndagen 8 mars och 6 sep kl. 18.00.

Spårkurs lördagar:


Startat lördagen 16 januari kl. 09.00.


Alla hundar, stora som små, är varmt välkomna!


Vi ses!

Johan   

Hundinsikt i Skåne

Alex och Pärlan tränar Sitt kvar

Nelson leker med slutpinnen efter spåret

Kalle markerat "sin" figge på sökträningen