Referenser år 2019

Telefon: 0709-78 73 73

Mail: hundinsiktiskane@gmail.com

webadress: www.hundinsiktiskane.se

 

Hundinsikt i Skåne drivs av Johan Lyzell

Företaget har F-skattesedel

Bankgiro: 146-4403

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2019.

 

Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!

 

Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

SPÅRKURS, januari-februari:

Calle m Lakris: Det är inte alltid man är sugen på att ge sig ut i regn eller snö för att gå på hundkurs men det är den absoluta höjdpunkten för vår hund. Han släpper oss inte med blicken om vi bara råkar säga Johan!

Stefan m Toppen: Här utvecklas ekipaget i sin egen takt och i positiv anda.

Dessire m Marwin: En världsligt bra spårkurs! Om ni ska gå någon så gå denna. Jag hade gärna varit här 7 dagar i veckan :-).

Marie m Storm: Alltid roligt, lärorikt och utvecklande!

Josefine m Zera: Individanpassar spåren väldigt väl utefter var ekipagen befinner sig. Givande diskussioner efter varje pass.

SPÅRKURS, januari-februari:

Margit m Frida: Lördagsförmiddag är den bästa på hela veckan!

Corinna m Figge: Lyhörd för både hund och förares kunskaper och behov.

Birgitte m Vivan: Lärorik, inspirerande och roligt! Jag får lära mig hur hunden utvecklas.

Susanne m Nelson: Kursen ger så mycket att vi nu startar med en ny valp. Detta måste vara den yttersta bekräftelsen på att något är jättebra!

Maria m Lucas o Mischa: Lördagsmorgnar kan inte spenderas bättre än så här. Trevliga människor med gemenskap och goda skratt samt glada och trötta hundar.

SPÅRKURS vardagar, januari-februari:

Jemina m Sigge: Som vanligt veckans höjdpunkt för mig och Sigge. Vi får bättre relation och ökat självförtroende båda två :-).

Maria m Eija: Förmåga att få fram motivation och intresse hos många olika hundtyper. Bra coachning och feedback så att man som förare lär sig läsa sin hund.

Gro m Albert: Johan får fram det bästa ifrån både ägare och hund!

Ingegerd m Sune: Onsdagarna med personspår hos Johan är veckans härligaste dag! Vi gillar detta skarpt, Sune och jag.

Carina m Iza: Lärorik och rolig upplevelse för både dig och din hund.

Chatarina m Bod: Veckans höjdpunkt, både för Bod och mig :-)!

Ett väldigt trevligt träningspaket där vi som förstagångshundägare snabbt fick en förståelse för hur vi kan träna vår hund.

 

Thomas o Pia m Pumba, januari-februari.

Johan gav mig övningar och förklaring till varför de används. Detta gjorde att man hade mycket mer motivation att träna samt att allt var skräddarsytt för Kookie. Vilket gav resultat direkt!

 

Christos m Kookie, januari-februari.

Johan är en toppentränare som kan konsten att skapa ett samspel mellan mig och min hund. Tack Johan :-)!

 

Katarina m Sigge, december-januari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och coacha/vägleda er, det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!

 

Johan

Hundinsikt i Skåne