Referenser år 2019

Telefon: 0709-78 73 73

Mail: hundinsiktiskane@gmail.com

webadress: www.hundinsiktiskane.se


Hundinsikt i Skåne drivs av Johan Lyzell

Företaget har F-skattesedel

Bankgiro: 146-4403

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2019.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

Det känns väldigt tryggt att träna med Johan. Han visade stor förståelse för min hunds problematik och visade roliga samt enkla sätt att långsamt träna upp förtroende och stadga.


Sofia m Suki, maj-juli.

Vi kan varmt rekommendera att träna tillsammans med Johan. Du får många bra tips och kunskaper som gör ditt liv tillsammans med din hund så mycket roligare.


Ida och Lena m Stina, juni-juli.

SÖKKURS, maj-juli:

Chatarina m Bod o Daisy: Denna gång hade jag två hundar med på kursen. Det fungerade hur smidigt som helst!

Annika m Vilja: Vi har lärt oss mycket på kort tid! Superroligt!

Steven m Morris: Min hund älskar verkligen denna stund vi har ihop och att få jobba. Han släpper mig inte en sekund när jag har plockat fram väskan med hans grejor och mina kläder. Börjar prata o gny redan i Kävlinge. Han vill bara ut och träna.

Erik o Karolina m Oskar: Det var kul! Mycket pedagogiskt, positivt och med en enastående flexibilitet där även sonen på 12 år kan vara med och träna.

SPÅRKURS lördagar, maj-juli:

Anna m Dottie: Vi stormtrivs på Johans spårkurser och är riktiga långkörare här, men känner hela tiden att vi utvecklas och lär oss mer. Detta är en av veckans absoluta höjdpunkter.

Kicki o Anders m Sixten: Kul och utvecklande för hunden. Detsamma för oss människor.

Susanne m Nelson o Nalle: Även om det är segt att gå upp varje lördagsmorgon är det värt varenda minut som man är här. Nelson och Nalle bara älskar detta!

Camilla o Mathias m Wera: Bra uppstyrt och effektivt. Bra feed-back, roligt och utvecklande. Skapar trevlig atmosfär och så trevlig fikapaus.

VARDAGSLYDNAD SPECIAL, maj-juli:

Lakris (m Lotta): Proffsigt bemötande för både hund och förare. Proffs på aktiviteter som utvecklar både hund och förare.

Hobbe (m Jessica): Med fokus på positivitet blir det roligt att träna! Lösningsinriktad träning när den är som bäst. Vi åker alltid från träningen med en go´ känsla :-).

Stina (m Maria): En superrolig kurs. Stina och jag har lärt oss mycket. Vi har glädje av träningen varje dag i vardagen och på jobbet (vårdhund under utbildning) också numera.

Jack (m Mia): Fantastiskt som alltid. Johan är otroligt professionell, kunnig, engagerad och hundarna älskar honom. Vi ser fram emot nästa kurs (minst den 10:e kursen vi går).

Varierat, grundligt och roligt!

Jag och min hund Eira har fått ett mycket starkare band till varandra - TACK!


Caroline m Eira, april-juli.

Superpositivt och trevligt bemötande mot mig och min hund! Övningarna och tipsen var väl anpassade efter våra behov och väldigt flexibelt. Rekommenderar starkt!


Laura m Shiva, juni-juli

SPÅRKURS onsdagar, maj-juni:

Carina m Iza: Kan varmt rekommendera Johan och Hundinsikt i Skåne. Roligt - lärorikt - och helt okomplicerat.

Jane m Kita: Har provat en del och hos Johan är det bäst!

Annika m Rizzla: Alltid lika kul att komma hit! Även Rizzla älskar detta: Jobba o bada!

Ingegerd m Sune: Samma absolut positiva känslan på denna vår femte kurs på raken. Spåra i 30 gr. är dock lite jobbigt - för matte!

Annika m Mii: Otroligt lärorikt!

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, maj-juni:

Jenny m Tristan: Johan ser snabbt om övningen ska förenklas så hund/förare lyckas eller försvåras för att utmana. Han ser verkligen varje hund/förare, helt klart individanpassat!

Cecilia m Diva: Mycket bra anpassad träning. Med en tränare som är väldigt bildad.

Olivia m Milou: Väldigt lärorikt. Positiv och peppande kursledare. Duktig på att anpassa efter olika individer.

VALPKURS de Luxe, maj-juni:

Maja m Stella: En rolig och lärofylld kurs med bra övningar, mycket feedback, intressanta teorilektioner och en mycket trevlig instruktör.

Mari m Doris: Kunnig instruktör - lärt oss mer på dessa gånger än på alla tidigare kurser vi gått på andra ställen.

Cecilia o Filip m Hjördis: Som ny hundägare utan tidigare erfarenhet har denna utbildning gett oss en bra start i det nya hundlivet.

Jeanette m Svala: Vi älskar att gå kurs hos Johan! Så mycket positiv energi och glädje att man bara längtar tillbaka. Svala som gärna är lite avståndstagande till nya människor avgudar Johan. Kursen kunde inte ha varit en mer positiv upplevelse för oss :-)!

Väldigt lyhörd som instruktör. Lugn, metodisk, pedagogisk och kan hund. Bra metoder och gav bra feedback.


Camilla m Atlas, maj-juni.

PERSONSÖKKURS, mars-maj:

Chatarina m Bod: Prova detta! Så kul för både hund och människa :-)!!!

Margaretha m Bella: Bella har njutit av flera Personsökkurser och ska nu, pga ålder av 10 år, gå över till Personspår hos Hundinsikt i Skåne. Kanske lite lugnare tempo?

Mia m Jack: Wow vad detta var roligt! Fart o fläkt! Vilken glädje från hundarna. Fantastiskt roligt att se när "poletten" trillar ner. Vi vill gå nästa kurs också.

Rita m Ally: En sökkurs av absolut högsta kvalité! Mycket positiv förstärkning för både förare och hund. Självförtroendehöjande! Varmaste och bästa rekommendationer.

HUNDMÖTESKURS, april-maj:

Rose-Marie m Ina: Jag tyckte det var roligt fastän det var nervöst och lite skämmigt.

Christin m Elsa: Personlig coachning utifrån varje hunds behov trots 7 olika hundar. En hel del aha-upplevelser.

Torbjörn m Otto: Johan har ett stort engagemang i hundarna och dess ägare. Han är väldigt uppmärksam och uppmuntrande.

Ewa m Jussi: Efter flera kurser i olika länder var den här perfekt. Tack för det!

Eva m Petter: Otroligt positivt bemötande. Jag fick större självförtroende. Tror faktiskt nu att det är möjligt att förändra min hunds beteende.

Björn m Molly: Vi har fått ökad förståelse för hur vår Molly "fungerar". Plus fler verktyg att jobba vidare med på egen hand.

Johan ser möjligheterna och att man kan ändra hundförarens beteende. Hunden är ju fulländad.

Johan har en tydlighet som vi verkligen uppskattade - det var inga frågetecken när vi kom hem och pratade igenom träningen.

Toppen med anteckningar om övningar och analys av situationen.


Claes, Lina o Kerstin m Lovis, april-maj.

SPÅRKURS lördagar, mars-april:

Margit m Frida: Johan är kompetent och har ett fantastiskt sätt att bemöta hund och ägare. Samt att utveckla hunden!

Anders o Kicki m Sixten: Alla hundar får ta plats. Alla är lika värda. Ingen tävling!

Birgitte m Vivan: Lärorikt, stimulerande och roligt!

Susanne m Nelson o Nalle: Trevligt bemötande! Utvecklande för hund och förare, och jättekul :-)!

SPÅRKURS söndagar, mars-april:

Jens m Majken: Bästa söndagsaktiviteten. Superkul att komma ut hit och spåra. Majken tycker det är det roligaste som finns.

Anna m Dottie: Att träna spår hos Johan är roligt, lärorikt och utvecklande för både hund och förare. Spårsöndagarna hör till veckans absoluta höjdpunkter!

Hanna m Nelson: Det kändes väldigt tryggt med Johan som ledare speciellt då det var första gången och min hund är en riktig buse. Lärorikt! Hunden älskar det! Jag kommer definitivt tillbaka till höst!

VARDAGSLYDNAD SPECIAL, mars-april:

Lotta m Lakris: Sann glädje för både förare och hund! Tack för en givande kurs!

Josefine m Zera: Johan är väldigt duktig på att se hunden och dess förare. Ger värdefull guidning vid tillfällen man har svårare för.

Mia m Jack: Vi är alltid lika nöjda. Välplanerat upplägg, bra och roliga övningar, härligt gäng och otrolig hundkompetens. Vi längtar tills nästa kursstart!

Chatarina m Daisy: Torsdagarna har fyllt Daisys alla önskningar! Roliga övningar, träffa andra hundar och godis i massor :-).

Per m Maya: Alltid lika kul och lärorikt att träna hos Johan.

Maria m Stina: Det är alltid roligt att träna hos Johan. Jag får med mig ny inspiration att träna vidare hemma. Stina och jag stortrivs!

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Vita m Leo: Andra gången jag går Påbyggnadskursen och jag ser mycket bättre fokus på Leo nu än första kursen - och alltid lika roligt på kurserna!

Anne-Charlotte m Ichi: Med humor och glimten i ögat använder Johan sin kompetens och sitt kunnande som gör att träningarna är något vi ser fram emot.

Lena m Ville: Helnöjda - både hund och ägare!

Susanne m Viggo: Tack för en fin kurs!

VALPKURS de Luxe, mars-april: 

Brisa o Henrik m Scott: Johan är lugn och det smittar av sig på oss och på hunden. Vi såg en tydlig utveckling på vår hund och på vårt sätt att hantera honom.

Lenita m Lucky: Fokus på positiv kontakt med din hund - vilket ger en glad hund.

Åsa m Gösta: Mycket bra grundkurs. Uppskattade en mindre grupp där både hund och förare blir väl sedda. Positivt och stödjande bemötande.

Christina m Caztor: Det var en mycket bra och lärorik kurs. Jag är så tacksam för att jag fick en så bra start med Caztor! Mycket tack vare Johan!

Mia m Wilma: Väldigt positiv träning - jag blev taggad att fortsätta. Bra plats och anläggning samt lagom stor grupp.

PERSONSPÅR vardagar, mars-april:

Anna m Dottie: Att spåra med sin hund är superkul aktivering och att få göra det hos Johan på Hundinsikt i Skåne ger struktur, bra stämning och många skratt. Vi har gått hos Johan länge och lär oss hela tiden mer och utvecklas. 

Ingegerd m Sune: Jag börjar min femte spårkurs om en vecka - det säger väl allt! Onsdagarna här är så härligt livgivande.

Carina m Iza: Nyfiken på hundkurs? Anmäl dig här - Du kommer inte att ångra beslutet!

Annika m Mii: Vi har lärt oss jättemycket på kort tid och stärkt vårt självförtroende mycket. Mycket professionellt kursupplägg!

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Linn m Wilma: Superkul att det även går att lära äldre hundar lite vardagslydnad med positiv förtärkningsmetodik. Wilma kommer från Rumänien och är ca 6 år.

Karolina och Erik m Oskar: Fantastisk träning för både mig, sonen och hund. Mycket bra teori som får en att tänka efter.

Linda o Mats m Naala: Nalla har blivit både lugnare och mer fokuserad samtidigt som hon har haft märkbart roligt.

Lina m Riki: Jag är väldigt nöjd med denna kurs. Jag och Riki fick jobba extra hårt men det är det värt. Tack för en trevlig kurs, vi kommer tillbaka :-)!

Träningen var mycket trevlig och gav mig många nya tips. Den ökade min förståelse för min hunds agerande. Min hunds beteende ändrade sig mycket efter dessa träningstillfälle.


Ewa m Jussi, mars-april.

SPÅRKURS, januari-februari:

Calle m Lakris: Det är inte alltid man är sugen på att ge sig ut i regn eller snö för att gå på hundkurs men det är den absoluta höjdpunkten för vår hund. Han släpper oss inte med blicken om vi bara råkar säga Johan!

Stefan m Toppen: Här utvecklas ekipaget i sin egen takt och i positiv anda.

Dessire m Marwin: En världsligt bra spårkurs! Om ni ska gå någon så gå denna. Jag hade gärna varit här 7 dagar i veckan :-).

Marie m Storm: Alltid roligt, lärorikt och utvecklande!

Josefine m Zera: Individanpassar spåren väldigt väl utefter var ekipagen befinner sig. Givande diskussioner efter varje pass.

SPÅRKURS, januari-februari:

Margit m Frida: Lördagsförmiddag är den bästa på hela veckan!

Corinna m Figge: Lyhörd för både hund och förares kunskaper och behov.

Birgitte m Vivan: Lärorik, inspirerande och roligt! Jag får lära mig hur hunden utvecklas.

Susanne m Nelson: Kursen ger så mycket att vi nu startar med en ny valp. Detta måste vara den yttersta bekräftelsen på att något är jättebra!

Maria m Lucas o Mischa: Lördagsmorgnar kan inte spenderas bättre än så här. Trevliga människor med gemenskap och goda skratt samt glada och trötta hundar.

SPÅRKURS vardagar, januari-februari:

Jemina m Sigge: Som vanligt veckans höjdpunkt för mig och Sigge. Vi får bättre relation och ökat självförtroende båda två :-).

Maria m Eija: Förmåga att få fram motivation och intresse hos många olika hundtyper. Bra coachning och feedback så att man som förare lär sig läsa sin hund.

Gro m Albert: Johan får fram det bästa ifrån både ägare och hund!

Ingegerd m Sune: Onsdagarna med personspår hos Johan är veckans härligaste dag! Vi gillar detta skarpt, Sune och jag.

Carina m Iza: Lärorik och rolig upplevelse för både dig och din hund.

Chatarina m Bod: Veckans höjdpunkt, både för Bod och mig :-)!

Ett väldigt trevligt träningspaket där vi som förstagångshundägare snabbt fick en förståelse för hur vi kan träna vår hund.


Thomas o Pia m Pumba, januari-februari.

Johan gav mig övningar och förklaring till varför de används. Detta gjorde att man hade mycket mer motivation att träna samt att allt var skräddarsytt för Kookie. Vilket gav resultat direkt!


Christos m Kookie, januari-februari.

Johan är en toppentränare som kan konsten att skapa ett samspel mellan mig och min hund. Tack Johan :-)!


Katarina m Sigge, december-januari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne