Referenser år 2019

Telefon: 0709-78 73 73

Mail: hundinsiktiskane@gmail.com

webadress: www.hundinsiktiskane.se


Hundinsikt i Skåne drivs av Johan Lyzell

Företaget har F-skattesedel

Bankgiro: 146-4403

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2019.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

VARDAGSLYDNAD SPECIAL, mars-april:

Lotta m Lakris: Sann glädje för både förare och hund! Tack för en givande kurs!

Josefine m Zera: Johan är väldigt duktig på att se hunden och dess förare. Ger värdefull guidning vid tillfällen man har svårare för.

Mia m Jack: Vi är alltid lika nöjda. Välplanerat upplägg, bra och roliga övningar, härligt gäng och otrolig hundkompetens. Vi längtar tills nästa kursstart!

Chatarina m Daisy: Torsdagarna har fyllt Daisys alla önskningar! Roliga övningar, träffa andra hundar och godis i massor :-).

Per m Maya: Alltid lika kul och lärorikt att träna hos Johan.

Maria m Stina: Det är alltid roligt att träna hos Johan. Jag får med mig ny inspiration att träna vidare hemma. Stina och jag stortrivs!

PÅBYGGNADSKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Vita m Leo: Andra gången jag går Påbyggnadskursen och jag ser mycket bättre fokus på Leo nu än första kursen - och alltid lika roligt på kurserna!

Anne-Charlotte m Ichi: Med humor och glimten i ögat använder Johan sin kompetens och sitt kunnande som gör att träningarna är något vi ser fram emot.

Lena m Ville: Helnöjda - både hund och ägare!

Susanne m Viggo: Tack för en fin kurs!

VALPKURS de Luxe, mars-april: 

Brisa o Henrik m Scott: Johan är lugn och det smittar av sig på oss och på hunden. Vi såg en tydlig utveckling på vår hund och på vårt sätt att hantera honom.

Lenita m Lucky: Fokus på positiv kontakt med din hund - vilket ger en glad hund.

Åsa m Gösta: Mycket bra grundkurs. Uppskattade en mindre grupp där både hund och förare blir väl sedda. Positivt och stödjande bemötande.

Christina m Caztor: Det var en mycket bra och lärorik kurs. Jag är så tacksam för att jag fick en så bra start med Caztor! Mycket tack vare Johan!

Mia m Wilma: Väldigt positiv träning - jag blev taggad att fortsätta. Bra plats och anläggning samt lagom stor grupp.

PERSONSPÅR vardagar, mars-april:

Anna m Dottie: Att spåra med sin hund är superkul aktivering och att få göra det hos Johan på Hundinsikt i Skåne ger struktur, bra stämning och många skratt. Vi har gått hos Johan länge och lär oss hela tiden mer och utvecklas. 

Ingegerd m Sune: Jag börjar min femte spårkurs om en vecka - det säger väl allt! Onsdagarna här är så härligt livgivande.

Carina m Iza: Nyfiken på hundkurs? Anmäl dig här - Du kommer inte att ångra beslutet!

Annika m Mii: Vi har lärt oss jättemycket på kort tid och stärkt vårt självförtroende mycket. Mycket professionellt kursupplägg!

NYBÖRJARKURS VARDAGSLYDNAD, mars-april:

Linn m Wilma: Superkul att det även går att lära äldre hundar lite vardagslydnad med positiv förtärkningsmetodik. Wilma kommer från Rumänien och är ca 6 år.

Karolina och Erik m Oskar: Fantastisk träning för både mig, sonen och hund. Mycket bra teori som får en att tänka efter.

Linda o Mats m Naala: Nalla har blivit både lugnare och mer fokuserad samtidigt som hon har haft märkbart roligt.

Lina m Riki: Jag är väldigt nöjd med denna kurs. Jag och Riki fick jobba extra hårt men det är det värt. Tack för en trevlig kurs, vi kommer tillbaka :-)!

Träningen var mycket trevlig och gav mig många nya tips. Den ökade min förståelse för min hunds agerande. Min hunds beteende ändrade sig mycket efter dessa träningstillfälle.


Ewa m Jussi, mars-april.

SPÅRKURS, januari-februari:

Calle m Lakris: Det är inte alltid man är sugen på att ge sig ut i regn eller snö för att gå på hundkurs men det är den absoluta höjdpunkten för vår hund. Han släpper oss inte med blicken om vi bara råkar säga Johan!

Stefan m Toppen: Här utvecklas ekipaget i sin egen takt och i positiv anda.

Dessire m Marwin: En världsligt bra spårkurs! Om ni ska gå någon så gå denna. Jag hade gärna varit här 7 dagar i veckan :-).

Marie m Storm: Alltid roligt, lärorikt och utvecklande!

Josefine m Zera: Individanpassar spåren väldigt väl utefter var ekipagen befinner sig. Givande diskussioner efter varje pass.

SPÅRKURS, januari-februari:

Margit m Frida: Lördagsförmiddag är den bästa på hela veckan!

Corinna m Figge: Lyhörd för både hund och förares kunskaper och behov.

Birgitte m Vivan: Lärorik, inspirerande och roligt! Jag får lära mig hur hunden utvecklas.

Susanne m Nelson: Kursen ger så mycket att vi nu startar med en ny valp. Detta måste vara den yttersta bekräftelsen på att något är jättebra!

Maria m Lucas o Mischa: Lördagsmorgnar kan inte spenderas bättre än så här. Trevliga människor med gemenskap och goda skratt samt glada och trötta hundar.

SPÅRKURS vardagar, januari-februari:

Jemina m Sigge: Som vanligt veckans höjdpunkt för mig och Sigge. Vi får bättre relation och ökat självförtroende båda två :-).

Maria m Eija: Förmåga att få fram motivation och intresse hos många olika hundtyper. Bra coachning och feedback så att man som förare lär sig läsa sin hund.

Gro m Albert: Johan får fram det bästa ifrån både ägare och hund!

Ingegerd m Sune: Onsdagarna med personspår hos Johan är veckans härligaste dag! Vi gillar detta skarpt, Sune och jag.

Carina m Iza: Lärorik och rolig upplevelse för både dig och din hund.

Chatarina m Bod: Veckans höjdpunkt, både för Bod och mig :-)!

Ett väldigt trevligt träningspaket där vi som förstagångshundägare snabbt fick en förståelse för hur vi kan träna vår hund.


Thomas o Pia m Pumba, januari-februari.

Johan gav mig övningar och förklaring till varför de används. Detta gjorde att man hade mycket mer motivation att träna samt att allt var skräddarsytt för Kookie. Vilket gav resultat direkt!


Christos m Kookie, januari-februari.

Johan är en toppentränare som kan konsten att skapa ett samspel mellan mig och min hund. Tack Johan :-)!


Katarina m Sigge, december-januari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne